5 Ergernissen in de (zomer)vakantie.

Eindelijk ben jij een paar weken vrij, je bereid je voor op nachten tot 2 uur, waarna je de volgende dag rond de lunch eens uit je bed komt rollen. Maar helaas is dat niet altijd zo, vandaag lezen jullie mijn grootste ergernissen van de zomervakantie!

Mensen die wel gewoon moeten werken,

Owke tot deze categorie behoor ik ook 9 van de 10 keer, maar sommige hiervan denken dat iedereen om 6 uur opstaat en vrolijk met de vogels liedjes te gaan fluiten op het binnenpleintje? (dit gebeurde dus serieus?!) Ook word er hier in de flat verbouwd, super leuk natuurlijk want het word allemaal net wat beter, netter en moderner maar nu hoeft dit van mij niet om 8 uur in de ochtend al te beginnen. Sloop maar als iedereen wakker is rond een redelijke tijd, 10 uur ofzo?

Vrienden die nooit kunnen afspreken,

En nog maals, deze groep ben ik ook! Het is in het algemeen binnen mijn vrienden groep al lastig om een moment af te speken, maar in de vakanties is dit gewoon een hel! Ik werk 24/7, een andere vriendin is lekker op vakantie de volgende bereid zich voor op vakantie en uiteindelijk zie je mekaar gewoon niet.

Te warm of te koud weer,

Ten eerste weet ik nooit wanneer ik nou een korte broek of jurkje aan kan of niet. Het weer hier in Nederland is zo onvoorspelbaar! Dus mocht iemand hier een ezelsbruggetje voor hebben? Gooi hem zeker even in een reactie!

Op vakantie gaan,

Dit is al het zoveelste jaar dat ik niet op vakantie ga. Maar toch moet ieder jaar weer aan horen ‘o, ga je niet op vakantie? Waarom dan niet?’ Nou mensen, ik werk lekker de hele vakantie! Zodat ik een extraatje heb in de herfst, een soort buffer kan ik ook eens spontaan iets leuks ondernemen.

Het is niet acceptabel om achter je laptop je dag door te brengen,

Klinkt vrij logische! Toch zit ik het liefst na een lange werkdag achter mijn laptop en lig ik op de bank netflix te kijken! Toch word er in de vakantie verwacht dat je allemaal leuke dingen doet in je vrije tijd, lekker buiten zijn, de hort op en nieuwe dingen ontdekken! Nou ik heb laatst een nieuwe film ontdekt, zeker een aanrader :p

Waar kun jij je aan ergeren in de vakantie? Of herken je één van de bovenstaande punten? Laat het even weten in een reactie! (dan ben ik niet de enige) 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 + 23 =