5 (Netflix) Films en series die je moet zien!

Netflix kijken kan ik niet meer een hobby noemen, het heeft zich intussen in mijn gewone lifestyle weten te plaatsen en ik ben hier dan ook behoorlijk veel mee bezig. Films, serie’s niets is veilig bij mij.

In het begin had ik mij voorgenomen niet zulke artikelen te schrijven, meestal vind ik ze over komen als inspiratie loos en zelf niet leuk om te lezen. Maar toch schrijf ik nu over mijn favoriete films en serie’s op Netflix.

Riverdale

Op dit moment een van de meest bekeken series (onder de jongeren), Een serie over een dorpje ‘Riverdale’ waar een nieuwe meisje Veronica komt te wonen en een moord wordt gepleegd. Hieronder de trailer!

 

13 reasons why

Ik denk dat deze serie ook wel behoorlijk in opspraak is de afgelopen tijd, deze serie is pas net op Netflix maar nu al een van de meest bekeken serie. Het gaat over Hannah Bakker die zelfmoord pleegt en door middel van cassettebandjes haar verhaal verteld.

 

The fundamentals of caring

Dit is een film over een man die voor een gehandicapte jongen gaat zorgen omdat zijn relatie ten einde loopt. Ze gaan op road trip lang rare bezienswaardigheden in Amerika en ontmoeten Dot een meisje wat verder met hun meegaat op de reis.

 

It’s kind of a funny story

Deze film gaat over een depressieve jongen, die zich zelf laat opnemen in een psychiatrische ziekenhuis. Hier heeft hij met wat andere mensen de grootste lol en ontmoet hij een heel bijzonder meisje.

 

The perks of being a wallflower (Deze film is helaas van netflix verwijdert)

Deze film gaat over een jonge die niet helemaal lekker in de groep ligt, tot zijn nieuwe school jaar begint en hij vrienden maakt die hem accepteren zoals hij is.

 

Benieuwd geworden naar één van deze films?? Ze zijn allemaal te vinden op Netflix (nl)! Heb jij nog een leuke suggestie voor mij laat het dan even weten in een reactie.

You may also like

2 reacties

  1. Ik heb ze allemaal nog niet gezien, leuk! The Fundamentals of Caring en It’s Kind of a Funny Story lijken mij wel twee leuke films. Qua series staat 13 Reasons Why op mijn lijstje, al lees ik er ook veel negatieve dingen over. Ben benieuwd wat ik er zelf van vind haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 − 13 =