Als ik aan bloggen denk ~ TAG

Ja mensen, ik ben weer eens getagd in een TAG! En vandaag beantwoord ik deze vragen voor jullie, froukje heeft mij getagd en de tag is officieel van dochterlief. dus ben jij benieuwd naar mijn reden achter het bloggen of mijn grootste droom? Lees dan snel verder!

Hoe ben jij bevangen door het blogvirus?

Al sinds klein meisje schreef ik verschillende artikelen en verhalen, tot mijn moeder mij aanraden om ze online te publiceren. Later werd deze vlam weer aangewakkerd door verschillende grote bloggers als Zoella en Jiami.

Wat is je favoriete blogplek?

Het liefst zit ik gewoon aan mijn keuken tafel met een grote kop thee en een rol biscuitjes! Dan ben ik op mijn gemak en kan ik lekker alles van mij afschrijven, soms iets persoonlijker en soms iets neutraler.

Heb je een vaste blogroutine?

Een vaste routine heb ik niet, ik ben echt 100% chaotische. En geen dag is voor mij hetzelfde, tevens om mijn onregelmatige diensten maar ook omdat ik een routine zo één tonig zou vinden.

Social media-fanaat of liever offline?

Ik ben beide, de laatste tijd trek ik steeds meer naar offline maar ook online ben ik erg veel te vinden! Op internet kan ik heerlijk mezelf zijn, zonder gedachten die ik in real life zou hebben. Dus tsja ik ben een tussen in gevalletje!

Van welk artikel heb je spijt dat je het geschreven en geplaatst hebt?

Ik heb van geen enkel artikel spijt! hiernaast ben ik trots op alles wat ik post, soms goed soms iets minder maar ik sta altijd 100% achter mijn artikelen. Ik vind dit als blogger ook belangrijk, als je zelf niet houd van wat je schrijft doen je lezers dat dan wel?

Op welk artikel ben je juist erg trots?

Op al mijn persoonlijke artikelen ben ik enorm trots, maar in het bijzonder toch wel met ‘verward en verslagen‘ en ‘ben ik dan niets?‘ Waarom? Omdat als ik deze artikel hardop oplees ik er zelf nog altijd kippenvel van kan krijgen.

Spiegelreflexcamera of telefoon gebruiken als camera?

Alweer zit ik er tussen in, ik hou van mijn spiegelreflex, maar voor selfies of andere snelle foto’s pak ik altijd mijn telefoon. Binnenkort wil ik eens een zelfportret maken, dus ik ben benieuwd!

Wat is jouw slechtste eigenschap als blogger?

Luiheid en soms mijn gebrek aan creativiteit! Neem als voorbeeld deze post, het is zaterdag 22:11 uur en ik bedacht net dat ik nog moest posten. En dan ben ik nog eens super blij dat froukje mij getagd had in deze tag want anders moest ik nog een onderwerp bedenken en was er hoogst waarschijnlijk niks online gekomen.

Wat is jouw beste eigenschap als blogger?

Mijn openheid? Ik ben heel open naar mijn lezers en wil iedereen overal bij helpen, dus schrijf ik zoveel mogelijk ervaringen op!

Heb jij typische blogger-kenmerken?

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken? Starbucks drankjes en fotos daarvan? Dat is aanwezig! Altijd online? Ook aanwezig! Een schattig huisdier? Check!

Hoeveel foto’s moet jij maken voordat je de perfecte selfie hebt?

Echt een stuk of 80! Nee dat is niet altijd waar, het licht echt aan mijn dag, outfit en motivatie! Soms heb ik in een keer raak maar soms heb ik er na 80 nog geen goede tussen zitten.

Wat is jouw ultieme wens voor de blog?

Alle grote dromen mogen hier komen? Dan kies ik toch echt wel voor doorbreken en kunnen leven van mijn grootste passie, misschien in combinatie met een webshop! Maar ik hoop ook gewoon mijn lezers een goed verhaal te kunnen bieden!

Wat vond jij van deze TAG? Bij deze nomineer ik Kevin en Tessa om deze tag in te vullen! Ik ben erg benieuw naar jullie antwoorden!

Ik ben ook erg benieuwd naar het aantal selfies dat jullie nodig hebben, dus drop jou nummer even in de reacties!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
16 − 13 =