IK ALS BLOGGER – TAG

 Zoals jullie weten vind ik het leuk om een keer in de zoveel tijd een tag in te vullen, niet alleen voor jullie maar ook om een beetje meer stil te staan bij mijzelf. Vorige week kwam ik deze ‘Ik als blogger-tag’ tegen op het blog van Laura Mariska super leuk, dus vandaag komt hij voor jullie online!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, meestal kom hij gewoon aanwaaien. Helaas is dit maar 1 keer in het half jaar zo dus verder probeer ik mijn inspiratie uit artikelen van andere bloggers en tegenslagen uit mijn leven te halen!

Wat eet of drink je tijdens het bloggen?

Alles wat los en vast zit, om eerlijk te zijn! Ik eet best veel, en ben hier ook wel verandering in aan het aanbrengen. Dus het word wel steeds wat minder.

Als jij een jaaroverzicht voor je blog maakt, wanneer begin je daar dan mee?

Ik maak geen jaar overzicht, ook zou ik het wel moeten doen toch even je beste maar ook slechtste artikels op een rijtje zetten om van te leren. En om te kunnen zien wat goed aansluit bij je lezers, dit is echt een puntje wat ik meeneem!

Wat is het meest waardevolle dat je als blogger geleerd hebt?

Dat je mede-bloggers het beste met je voort hebben! Spel fouten, verkeerde zinsopbouw etc. Ik krijg even een berichtje en kan het aanpassen, het is niet zo dat iedereen denkt het is ieder voor zich! Fouten zijn er om te maken en met de juiste mensen om je heen kun je ze ook prima maken en verbeteren.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

In de ochtend met een bak koffie en een hele nacht aan inspiratie! Ik ben echt 100% een ochtend mens, en dat kan iedereen bevestigen die mij een beetje kent dus schrijven gaat ook het lekkerst in de ochtend.

Wat zou je willen bereiken als blogger?

Dit vind ik een lastige vraag. Wat ik wil bereiken is mensen inspireren maar ook me eigen ei kwijt kunnen, mensen iets meegeven wat ze zelf niet mee hebben gemaakt of juist steunen in een situatie zoals mijne.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Nee en ja. (Duidelijk he? haha) Ik leg het even uit. Als er een persoonlijk artikel online gaat ben ik vaak wel zenuwachtig. Dit heb ik uiteraard minder met een normaal lifestyle artikel of met een DIY. Het zenuwachtigst ben ik geweest voor mijn eerste persoonlijke blog maar die hebben jullie heel goed ontvangen. Waardoor ik me er nu vrij goed over voel!

Heb jij veel contact met collega bloggers?

Ja, ik heb behoorlijk veel contact. Ik zit namelijk met een 16 tal andere bloggers in een whatsapp groep om elkaar te helpen met het bloggen, en onderhoud hiervan. Hiernaast is de klets chat ook behoorlijk gezellig en verslijt ik redelijk wat avondjes achter skype!

Wat voor muziek/programma staat er aan tijdens het bloggen?

Meestal staat er Xite op de achtergrond, of ik zet zelf wat muziek op via youtube maar dit is maar net wat er aanbevolen word!

Op welk artikel op je blog ben het meest trots?

Hmm, dit vind ik een lastige ik ben namelijk trots op al mijn artikelen! Toch springen er twee voor mij uit namelijk het artikel over mijn comfort-zone en Wat je moet regelen voor het verhuizen!

Waarom zou iemand een blog moeten beginnen volgens jou?

Het is de ideale bron om dingen van je af te schrijven en je even je hoofd op 0 te zetten! Ook kun je door je blog behoorlijk wat nieuwe en natuurlijk te gekke mensen ontmoeten!!

 

Wat maakt jou uniek als blogger? Laat het weten in een reactie!

You may also like

9 reacties

  1. Wat knap dat je het eten in de gaten wilt gaan houden. Het is inderdaad een verleiding om al snel te veel te willen eten. Ik zet daarom vaker een bakje met rozijnen voor mijn neus. Kan ik toch knabbelen maar is het niet gelijk allemaal suikers die naar binnen gewerkt worden

  2. Wat een leuke tag, deze kende ik nog niet! Een overzicht maken kan je echt veel leren, ik kijk met regelmaat op google analytics om te zien welke blogs het goed doen en welke niet. Zo weet je ook wat aanslaat en waar je eventueel meer mee kunt doen. Maar ik blijf vooral schrijven over wat ik leuk vind en delen wat ik op dat moment wil delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
11 − 11 =