Wat ik altijd al eens wilde doen, en deed!

Ken je dat? Je wilt al heel lang een recept uitproberen? Of een andere haarkleur, maar durft het niet omdat je bang bent voor de reacties uit je omgeving of geven ze al hele negatieve reactie bij het idee? Ik vertel je wat ik deze week heb gedaan waar ik al een jaar over nadenk!

De droom,

Oke, ik zal eerst even de droom uitleggen voordat ik vertel wat ik heb gedaan en hoe ik op dit super spontane idee ben gekomen! Sinds 1 á 2 jaar wil ik heel graag mijn haar in een aparte kleur verven, en nee dit is dus niet zwart of blond. Mijn oog was gevallen op paars, maar na heel wat wikkel en wegen vond ik dit een te grote stap om in één keer te nemen!

Bron

Dus paars viel af, maar toen bleef rood nog over want ook deze kleur leek mij al een poosje geweldig! Vorig jaar heb ik mijn haar voor de helft rood geverfd, en dit sloeg vrij goed aan bij mensen met wie ik praatte, maar alsnog koos ik ervoor mijn haar af te knippen waardoor de conditioner verf niet meer goed pakte op mijn donker bruine haar. Als ik nu weer een kleurtjes wou, moest ik of eerst blonderen of permanent.

Wat heb ik gedaan,

Ik heb dus eindelijk, de knoop doorgehakt en verfde afgelopen woensdag mijn haar permanent rood! Ik was vroeg uit van school en zou met mijn moeder even naar het winkelplein, hier kocht ik in mijn eigen opwelling een pakje verf en gooide het thuis in mijn haar! 30 minuten later was er geen weg meer terug wat het kwaad was geschied!

De dag erna,

Ja, de woensdag was nogal in een opwelling verlopen en ik was best zenuwachtig om weer naar school te gaan! De vorige keer kreeg ik veelal positieve reactie, maar zou dat wel weer zo zijn? Gelukkig waren mijn klasgenoten erg positief en de mensen van top academie ook! Iemand zei zelfs ‘dat rood staat jou echt!’ en dat deed me echt heel goed!

Zou ik nu ook voor paars gaan? Niet dat ik nu bedenk ik hou het voorlopig even op rood!

Wat heb jij eens gedaan wat je eigenlijk niet durfde? Heb je ook je haar eens een aparte kleur gehad? Laat het weten in een reactie!

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 5 =