Anouk is terug, Werken en meer… ~ Weekview

Weer een week vol met werken, maar ook een (grote) nieuwe aankoop waar ik hopelijk heel veel plezier van ga hebben! Wil je meer weten over mijn week? Lees dan snel verder!

Maandag, 07-08-2017

De wekker ging me veel te vroeg, 6 uur en ik wou mij zo graag nog een keer omdraaien! Maar dan kan helaas niet in de zorg, ik rolde mezelf uit bed trok wat kleren aan en zette een goede bak koffie! Hierna rustig aan mijn ochtend dienst gedaan, waarin ik nog zo’n 3 bakken koffie heb gekregen genoeg koffie dus! Toen de dienst over was had ik zo’n verschrikkelijke zin in sushi, dat ik iedereen waarvan ik wist dat ze vrij waren vroeg of ze mee gingen naar Yume (het sushi restaurant hiero, all you can eat enzo!) uiteindelijk besloot mijn zusje dat ze wel mee kon, en dat was ook mijn laatste hoop! Ik heb heerlijk gegeten, en ook veel te veel maar dat was het zeker waard!

Dinsdag, 08-08-2017

Vandaag mocht ik gelukkig wat later beginnen dan half 8, dus kon ik ook wat langer slapen. Een korte 1 op 1 dienst stond me te wachten, en die ging goed! ’s middags een nieuwe camera opgehaald waar ik meer mee kan dan met mijn digitale camera. Ook las ik al 1,5 boek uit over fotografie en ontploft mijn hoofd van de informatie!

Woensdag, 09-08-2017

Vanmorgen kon ik heerlijk uitslapen! En daar was is echt aan toe! Ik had een late dienst, en besloot heerlijk rustig aan te doen. Ik heb wat in huis gerommeld, en ben samen met Fennah op pad geweest om even wat foto’s te maken want ik moest mijn camera uitproberen!

Donderdag, 10-08-2017

Ook vandaag stonden er weer wat diensten op de planning, een ochtend en middag dienst op precies te zijn. En hier tussen door?! Heb ik op de bank gelegen, zonder iets belangrijks te doen maar alleen maar dom weg tv kijken! Mijn weekviews beginnen nu best wel monotoom te klinken, werken, werken en nog meer werken! hahaha!

Vrijdag, 11-08-2017

Vanmorgen moest ik even werken bij de tuinland, en eerlijk is eerlijk ik moest mezelf erdoor heen slepen! Vooral het laatste uurtje kon ik mezelf nergens meer toe zetten! Na werk zou ik samen met Anouk even wat foto’s maken, in haar nieuwe auto touren en natuurlijk veel bijkletsen. Natuurlijk hebben we ook nog even boodschappen gedaan, en daarna lekker smullen!!!!

Model; Anouk Alblas

Zaterdag, 12-08-2017

Kunnen we deze dag verwijderen uit mijn geheugen?! Hij was zoooo vermoeiend, na 3 diensten waarvan 2 gemend waren was ik helemaal kapot! Ik heb nog even gedoucht, en op de bank gelegen en ben rond kinderbedtijd gaan slapen. Soms moet dat even!

Zondag, 13-08-2017

Na een ochtend dienst ben ik even op bezoek geweest bij mijn ouders, of eigenlijk bij mijn moeder even bijpraten en koffie drinken. Hierna ben ik bezig geweest in het huishouden, en vervolgens ben ik achter de computer gedoken om de foto’s van vrijdag bij te snijden en te versturen!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Heb je nog leuke plannen voor aankomende week? Laat het weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 + 13 =