Bier, Vals zingen en meer… ~Weekview

Zoals je aan de titel al wel kan zien, heb ik een super week gehad! Het namelijk TT! En dat houd in, een centrum vol podia, een hoop bier en motoren. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Lees snel verder!

Maandag, 19-06-2017

Vandaag was het super mooi weer! Laten we dat eerst even zeggen, en daarmee luiden we meteen in dat ik 2 uur eerder ben weggegaan van school omdat ik er klaar mee was. We hebben steeds meer schooldagen dat we gewoon niks doen, en dat begint echt zijn tol te eisen. Verder heb ik niet zo heel veel gedaan, ik heb op de bank gelegen. Docu’s kijken over veganisme, en toen besloten mij hier beter in te verdiepen! Naja en dan raad je het al, hierna ben ik gaan slapen.

Dinsdag, 20-06-2017

STRESS, hoewel ik mij gister prima heb vermaakt had ik vandaag wel mijn her-examen verpleegkundig rekenen. Iets waar ik even niet op rekende. Gelukkig heb ik hem gehaald met maar 1 foutje en dus een eind score van 98% !!
Na de schooldag, heb ik een middagje achter de kassa gezeten op werk.

Woensdag, 21-06-2017

TT dag 1 !! Mocht je nou niet weten wat de TT is, google het even! Vandaag hadden we door een beetje babbelen met docenten en een goede reden, vrij gekregen! Of naja vrij, we mochten thuis werken! Ik ben de hele dag in de weer geweest, eerst naar de markt een bende fruit en groenten opgehaald (want ik wil opzich nog wel vegan gaan eten) hierna de gewone boodschappen. En toen moest het huis nog netjes omdat Anouk donderdag een nachtje komt slapen! Na mijn huishoud ronde heb ik nog een avonddienst in de thuiszorg gedaan, en toen snel mijn bedje in!

Donderdag, 22-06-2017

Opstaan was geen makkie vandaag, ik had mezelf ingepland op een laat vroege dienst! Dus de wekker ging alweer om 06:00 uur, veel te vroeg. Na mijn dienst, had Anouk zich al ingeburgerd in mijn huis en hebben we even lekker geluncht. Na de lunch kon ik door naar de Fysio voor mij eerste sessie (of hoe je het ook maar noemt). Hierna nog even naar de Action geweest om een luchtbed op te halen. Rond een uur of 10 ’s avonds zijn we naar het festival gegaan, waar er een hoop bied gedronken is maar ook een hoop genoten is!

Vrijdag, 23-06-2017

Terwijl we rond 2 uur thuis kwamen stond ik alweer om half 9 naast mijn bed, ik was wakker en kan dan heel slecht blijven liggen dus besloot ik maar de hond uit te laten! Hierna lekker voor de TV gehangen, even twee uutjes naar school geweest, gewerkt en intussen eindelijk de laptop maar eens opgestart!

Zaterdag, 24-06-2017

Tussen al het werken door heb ik afgesproken om met mijn zusje nog een avondje de stad in te gaan, gelukkig had ik het luchtbed nog liggen dus kon ze ook meteen aan avondje blijven slapen! Rond een uur of 10 zijn we richting het centrum gegaan, om rond 2 uur weer thuis te zijn en heerlijk mijn bed in te duiken!

Zondag, 25-06-2017

Vandaag kon ik maar moeizaam uit bed komen, maar er moest toch gewerkt worden! Ik heb de hele middag geholpen op perk, en uiteindelijk nog wat klusjes voor de vijverafdeling gedaan want we zagen niet meer wat we konden doen!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Ben je toevallig ook naar de TT geweest? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 + 24 =