Mijn (blog) doelen voor 2017!

Goedevoornemens daar doe ik niet aan, want elk jaar als ik mij voorneem minder te snoepen of iets degelijks, houd ik dat zo’n 2 uur vol voordat de kasten geplunderd worden en ik chagrijnig naar de supermarkt loop. Maar ik heb wel doelen gesteld voor mijn blog en een paar persoonlijke doelen die ik zeker wil volhouden, lees je mee?

Aller eerst wil ik even zeggen dat deze ‘doelen’ geen beloftes zijn, soms kun je dingen niet (meer) doen door omstandigheden en ik wil dus ook niet hierop aangesproken worden. Nu we dit gehad hebben Let’s begin!

Doelen;

#1 Mijn sociale media naar een hoger niveau tillen, Ik merk namelijk dat ik alleen op Twitter echt heel actief ben! Terwijl een aantal van jullie dit platvorm niet eens meer gebruiken, hierom wil ik ook meer gaan doen met mijn Facebook en Instagram.

#2 Een Doel wat ook bij mijn sociale media hoort is dat ik overal de 100 volgers/aapjes/likes etc. wil aantikken, dat houd in dat Twitter er nog 0 moet, Facebook nog 37 en Instagram nog 22! Dit moet ons toch wel lukken??

#3 Hiernaast wil ik vaker voor jullie gaan schrijfen, ploggen en noem maar op! Hierom is ook vanaf 1 jan. de nieuwe categorie ‘Challenge accepted‘ ingegaan en wil ik zo nu en dan een vlog/video uploaden op mijn youtube kanaal !

#4 Meer interactie krijgen met mijn bezoekers. Op mijn sociale media kanalen maar ook in de reactie’s! Dit komt natuurlijk van twee kanten maar ik ga er mijn best voor doen!

#5 Meer tijd uitstippelen voor mijn blog, om jullie de beste kwaliteit te kunnen leveren. Niet alleen voor jullie is dit fijner, maar ook voor mezelf!

Naast deze doelen is het uiteraard de bedoeling dat lifeandcook blijft groeien, en dat kan niet zonder jullie! Daarom wil ik jullie heel graag bedanken voor jullie positieve reacties en support in 2016!

Persoonlijke doelen

#1 Meer zelf vertrouwen krijgen, in eigenlijk alles wat ik doe!

#2 Niet meer rond lopen met het idee ‘maar wat zouden anderen hiervan vinden’ , maar gewoon doen waar ik mij goed bij voel!

#3 Mijzelf blijven uitdagen om de bovenstaande punten te behalen.

Hebben jullie wel goede voornemens? En heb je ze de eerste weken volgehouden? Dan verdien je bij mij al een dikke pluim! Heb je ze niet vol gehouden? Probeer je het toch over 358 dagen nog een keer voor 2018?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 + 3 =