Bloggen, all you can eat en meer… ~ Weekview

Een week die zijn tol eiste (lichamelijk gezien) maar ook een hele gezellige week! Vandaag kunnen jullie weer lezen wat ik afgelopen week heb gedaan!

Maandag 05-06-2017

Vandaag stond in het teken van werk! Zoals jullie vast al wel doorhebben werk ik bijna alle feestdagen, maar dat zijn wel altijd gezellig dagen om te werken. Ik draaide een dagje op de kamerplanten, en had het daarna ook wel weer gezien. Voor het pinkster weekend had ik een maaltijdsalade in huis gehaald maar deze was niet meer goed toen ik hem wou opeten, dus werd het een enkele reis snackbar!

Dinsdag 06-06-2017

Om 7 uur ging de wekker alweer, maar 2 uur daarvoor was Fennah al aan het huilen geslagen. Gelukkig mochten we ons een half uurtje later melden dan normaal, dus kon ik nog even lekker lezen met een kop koffie! Hierna even een paar uur niks gedaan op school, want het was weer zover! Na school heb ik me ook maar eens aan de fidget spinner gewaagt, ben ik er nu verslaafd aan.

Woensdag 07-06-2017

Vandaag was een dag dat ik het even niet meer zag zitten. Ik ben de afgelopen zo druk geweest dat ik waarschijnlijk mijn eigen streep voorbij ben gerend, ik was niet helemaal fit en ben hierom een dagje thuis gebleven. Op 4 films kijken na heb ik niet veel gedaan. Maar zulke dagen zijn ook nodig toch?

Donderdag 08-06-2017

Vol goede moed stond ik op, ik zou vandaag bezig gaan met mijn blog en naar een mee denk sessie met de topacademie gaan. Dit was natuurlijk super gezellig en volgens mij heeft mijn mening ook echt wel wat kunnen betekenen. Na de sessie heb ik even wat chinees opgehaald en ben ik de rest van de avond gaan worstelen met een HTML 5 website… Ik ben er nog altijd niet uit trouwens.

Vrijdag 09-06-2017

Met een klein beetje tegen zin heb ik mezelf toch maar uit bed gesleept om naar school te gaan. De examens komen er weer aan, dus belangrijke lessen missen is op dit moment een no go! Na de lessen, heb ik een middag dienst in de thuiszorg gedaan die eindelijk eens soepel verliep! Intussen had ik met Anouk afgesproken om lekker uit eten te gaan, en heb ik genoten van het all you can eat buffet!

Zaterdag 10-06-2017

Eindelijk ging vandaag zoals elke zaterdag de laatste tijd, ik heb namelijk een dag gewerkt! en hierna drie afleveringen Orange is the new black gekeken, hierna was ik zo moe dat ik maar op tijd mijn bed besloot in te duiken.

Zondag 11-06-2017

Goedemorgen! Vandaag opgestaan met de zon in mijn gezicht, en meteen besloten dat het een korte broeken dag word. Ook vandaag word een dagje gewerkt en daarna nog even met school bezig of wat verhaaltjes voor jullie op papier tikken!

Wat hebben jullie gedaan afgelopen week? Laat het even weten in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 + 23 =