Challenge accepted #1 , Ik heb het gehaald!

zoals jullie weten heb ik afgelopen 2 week de challenge van Froukje geprobeerd, zei daagde mij uit om 2 weken lang elke dag een andere maaltijd te eten, natuurlijk wilde ik zo min mogelijk verspillen dus pas de ik de maaltijden op mekaar aan. Benieuwd hoe week 2 mij is bevallen? Lees maar mee!

Slechte start:

Mijn week begon niet zo lekker, ik twijfelde aan mijn weekmenu en heb hem echt wel 100x aangepast tot ik tevreden was. Maar dan sta je daar in de supermarkt en zie je toch weer hele andere dingen, ik had deze week een week menu gemaakt waar ik zelf niet zoveel zin in had. Dus ik deed boodschappen en schrapte de gerechten die ik eigenlijk niet wou eten en maakte een nieuwe planning. Dit heb ik meteen aangepast in het blog bericht. (is het jou opgevallen?)

Stampot rauw andijvie

Deze week maak ik iets meer gebruik van kant en klare producten dan vorige week, waarom? Ik heb deze week een veel strakkere planning waarin ik minder tijd heb voor het bereiden en uitpluizen van mijn gerechten!

quasdillas

Boodschappenlijstje:

Tomaten crème soep huismerk – €0,63
Kruidenboter brood – €1,19

Knorr  pakket – €2,42
Gele paprika – €1,15
Rode paprika – €0,85
Groene paprika – €1,08
Avocado eetrijp – €0,99
Rode ui – €0,15
4 kleine kipfilets – €4,15

Basmati rijst 400 gr. – €1,29
Roerbak saus kerrie – €1,20
Bonduelle Macédoine de légumes – €0,67

Totaal: €15,77

Kip kerrie

Ik kom dus eigenlijk zo goedkoop uit omdat ik dingen van vorig week doorschuif, oeps!

Omdat het eigenlijk best voor de hand liggende recepten zijn of het duidelijk op de verpakking staat ga ik ze niet helemaal uitwerken #lui! Heb je vragen of is er iets onduidelijk laat het dan even weten in een reactie of op sociale media, dan beantwoord ik het zo snel mogelijk!

Ga jij een recept na maken? Of heb jij nog een challenge voor mij laat het dan even weten in een reactie!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
9 + 27 =