Challenge Accepted #1

Vorig jaar (aaahhh wat stom om dat te zeggen) vroeg ik in een artikel of jullie challenges wouden insturen voor mijn nieuwe categorie en dat is gedaan! Benieuwd wie mij heeft uitgedaagd en wat ik moet doen? Lees dan snel verder!

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, want ik weet niet hoe ik er anders omheen moet praten. Ik ben uitgedaagd door Froukje om twee weken lang elke dag een ander recept te maken on budget! De voorwaarden hiervoor zijn;

  • Het recept lijkt niet op één van de voorgaande dagen.
  • Het recept mag de zelfde ingrediënten bevatten.
  • Het recept mag maximaal 2 kant en klaar product bevatten.

Elke week kunnen jullie lezen hoe het mij afgaat om deze challenge te behalen.

Weekmenu;

Zaterdag: Aardappel gekookt met sperzieboontjes en een sauseisen worstje.
Zondag: Kip tandorie (ligt al klaar in de koelkast, voor mijn late dienst)
Maandag: Pannenkoeken met appel en kaneel.
Dinsdag: Quiche met broccoli, sperziebonen, kaas en spekjes.
Woensdag:  Oma’s opgebakken aardappeltjes, met broccoli en een hamburger.
Donderdag: Pasta bolognese met kaas.
Vrijdag: Stampot rauw andijvie.

Wil je weten hoe dit mij vergaat, of ben je nu benieuwd naar de recepten van deze gerechten?! Dan moet ik je helaas melden dat dat volgende week online komt!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
6 + 8 =