Comfort-Zone

De titel klinkt heel simpel maar dat is hij eigenlijk helemaal niet. Geloof mij maar als ik zeg dat mijn comfort zone zo groot is als een doperwt, en dat ik tot voor kort nog nooit gehoord had van ‘buiten je comfort-zone treden’ Maar intussen is mij duidelijk wat dit inhoud en ben ik bezig met het vergroten hiervan, benieuwd hoe dat gaat en wat het met me doet? Lees snel verder!

Beginnen bij het begin.

Aller eerst zal ik eens uitleggen wat mijn comfort-zone eigenlijk inhield, dit kan heel kort hoor maak je geen zorgen! Het was namelijk achter in de klas zitten met mijn mond dicht, en me verschuilen achter mijn laptop/mobiel oid. Hoe dat zo is gekomen zullen jullie later nog wel een keer lezen!

De doperwt.

Nu weten jullie waar ik begon, de doperwt dus. Intussen sta ik nog niet veel hoger maar ben ik heel erg bezig mijn grenzen te verleggen, en mijn hier comfortabel bij te voelen. Zo doe ik mee met de MBO Topacademie, maar niet als het stille meisje achter een telefoon. Nee, ik probeer mij hier te laten zien en neem soms grote, maar soms ook kleine stapjes richting die meloen die mijn comfort zone moet gaan worden.
En dat gaat met vallen en opstaan, en nog een vallen en opstaan soms moet je zelfs even blijven liggen om de schade te beperken.

Hart onder de riem.

Maar goed, makkelijk is het niet en dat zou het ook niet worden! Maar ik zou het zeker aanraden om je doperwt, mandarijn of hoe groot jou comfort-zone ook maar is uit te breiden naar die meloen! Het is niet alleen goed voor je omgeving maar ook voor jou zelfvertrouwen, want je kan het wel!! Daar geloof ik in!!

Heb jij tips om mijn comfort-zone uit te breiden zet hem dan even in een reactie? Niet alleen voor mij maar waarschijnlijk ook voor vele anderen!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 − 9 =