Even voorstellen;

De schrijfster achter dit blog kennen jullie vast allemaal, en anders is daar een over mij pagina voor. Maar mij zien jullie ook heel vaak voorbij komen op dit blog. Maar wie ben ik eigenlijk? Ik ben die trouwe viervoeten, en vandaag vind je mijn vriendenboekjes pagina hier!

Naam;

Volgens mij moeten jullie dit toch wel weten, het begint met een F en eindigt op Ennah. Juist Fennah!

Leeftijd;

Mijn geboorte datum is 19-04-2014 en dat betekend dat ik in jullie jaren dus ongeveer 3 jaar oud ben, maar in mijn jaren is dit uiteraard weer heel anders. In mijn aantal jaren ben ik namelijk 21 en dus een volledig volwassen hond, heujj bierrr!!

Mijn hobby’s zijn;

Achter een bal aan rennen, mijn baasje haar broeken kapot eten, zeuren om aandacht, ook zeuren om eten, zeuren om naar buiten te gaan, slapen, slapen op mijn baasje haar schoot, en springen op baasje terwijl zij naar het toilet moet!

Wat ik later wil worden is;

Waakhond! RAWRRR, pas maar op! Ooit bewaak ik hier de boel en dan zijn jou enkels niet veilig!

Mijn favoriete eten is;

Frikandel, baasje neemt deze wel eens mee als zij zin heeft in patat maar een lange werk dag achter de rug heeft. En eerlijk dan vergeef ik haar toch wel weer een beetje dat ze me zolang alleen heeft gelaten!

Mijn favoriete TV-serie/film is;

Nou zeker niet gilmore girls, dat progamma is zo slaapverwekkend! Ik denk dat dit iets ondernemenders is als ‘The incredible Doctor Pol.’ Daar heb je tenminste een beetje actie in de taxi!

Mijn favoriete sport is;

Zo hard mogelijk blaffen, bij de deurbel, bel van de magnetron en oven. Eigenlijk gewoon altijd zo hard mogelijk blaffen!

Mijn favoriete kleur is;

WIT, weet je dat spul wat altijd in die knuffels zit? Dat vind ik zo mooi wit! Daarom sloop ik altijd mijn knuffels en leg ik het hele huis voor met het vul spul, maar volgens mij houd baasje niet zo van wit? Ze pakt altijd de grote boze blauwe stofzuiger om het op te ruimen.

Mijn favoriete mens is;

Natuurlijk is dat de onderbuurvrouw! Hahah nee grapje, dat is mijn eigen baasje en ook meteen het beste baasje!

Heb jij nog vragen voor mij? Stel ze dan beneden in een reactie, zodat ik hem kan beantwoorden!

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
1 + 25 =