Film kijken, Invallen en meer… ~Weekview

Een week die rustig leek, werd alleen maar drukker en drukker. Ja, dat heb ik zelf gedaan maar goed! Ik kijk nu al uit naar de vrije dagen van augustus! haha

Maandag, 24-07-2017

Om 8 uur begonnen de bouwvakkers in de woning beneden mij te slopen, dus kon ik uit mijn bed komen. Eerst even met Fennah op de bank gelegen om vervolgens de nieuwe Disney Decendants film te kijken! Ja, don’t blame me ik vind deze films echt geweldig! Hierna heb ik nog even wat geschreven en gelezen, om nu op weg naar een late dient te gaan!

Dinsdag, 25-07-2017

Helaas begonnen om 8 uur de bouwvakkers weer, wat ook maar goed was! Deze meid moest om 9 uur beginnen en was een beetje ingedut op de bank. Na een dienst, kreeg ik te horen dat ik toch de inval diensten voor woensdag en donderdag moest draaien. Ach beter een bekende dan niemand toch?! Intussen weer een bende boodschappen opgehaald, en achter de laptop gekropen. Vandaag word een Blog, netflix en chill dag heb ik zojuist besloten.

Woensdag, 26-07-2017

Zo, Ik kan niet bepaald wennen aan een wekker om 6 uur! Vandaag viel ik in voor een zieke collega op werk, morgen ook trouwens. Hierna heb ik lekker wat in huis gerommeld en achter de laptop Sims gespeeld. Ook lees ik de laatste tijd steeds vaker, en geniet ik er weer heel van! Dus voor het slapen gaan, nog even een hoofdstukje gelezen.

Donderdag, 27-07-2017

Weer een werkdagje voor de boeg, maar vandaag een late dienst. Eerst heb ik nog even koffie gedronken met mijn moeder, om vervolgens aan een late dienst tot 22:30 te beginnen! Ik ben dit echt niet meer gewend, in de thuiszorg! Na de dienst ben ik zo snel mogelijk mijn bed in gedoken, want morgen staat er weer vroeg op de planning.

Vrijdag, 28-07-2017

Goedemorgen, hoor in de wekker gillen om 6 uur. Oké nu ben ik best een snooze type geworden dus ik kwam er pas om half 7 uit. Een vrij intensieve route in de thuiszorg gedaan, om vervolgens even wat snacks te halen ik had gewoon heel veel zin in een avocado tosti en ijsthee, en misschien nog wat chipjes. Maar dat is het dan ook echt wel!

Zaterdag, 29-07-2017

Eerst was er even een bezoekje aan de Action nodig samen met mijn broertje, dat bezoekje ging alleen steeds meer winkels bevatten! Na de Hema, Intertoys en Action besloten we maar even een hapje te eten in het centrum. En toen snel op naar huis om het zakgeldspel te spelen, ik zag hem laatst liggen bij de Maxx en moest hem gewoon meenemen als klein meisje vond in dit spel namelijk geweldig! Hierna is Martijn naar huis gegaan, en heb ik mij klaar gemaakt voor een late dienst!

Zondag, 30-07-2017

Ook vandaag moest er weer gewerkt worden, van 12:00 tot 17:00 en eerlijk dat was ook wel lang genoeg! Eenmaal thuis was ik bekaf en blij dat ik even een dagje vrij ben morgen. Ik heb wat tv gekeken en op Youtube rond gespeurd en uiteindelijk wat later dan gepland gaan slapen, oeps!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Ben je al op vakantie geweest? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
10 + 7 =