Help ik zoek een Hobby!

Hobby’s, ook wel dingen die je leuk vind om te doen genaamd. Maar dat kan soms nog best lastig zijn! De laatste tijd werd ik het bank hangen en netflix kijken een beetje beu, begrijp me niet verkeerd ik kan nog steeds genieten van een gilmore girls-marathon met een zelf gemaakt ijs soy cappucino. Maar ik wou iets meer, iets doen!

Blog,

Uiteraard is mijn blog mijn grootste hobby, maar dit neemt niet al mijn vrije uren in beslag. En hierbij zit ik toch weer binnen voor een scherm. Schrijven kan ook in een notitie boekje, maar ik vind het op deze manier gewoon prettiger. Ik zie bloggen meer als mijn digitale hobby!

Bullet journal,

Planners en bullet journals hebben me altijd gefascineerd, maar de creatieve genen ben ik mis gelopen bij de geboorte. Ze waren vast uitverkocht ofzo! Met mijn goede gedachten, en ideëen liep ik naar de winkel en kocht daar alles wat ik nodig dacht te hebben. Ik heb het op tafel neergelegd, en na een maand nog niet aangeraakt. Ik weet van mezelf dat ik het niet zo goed kan, en hou het boek dan net zo lief ‘netjes’. Mijn zusje die de creatieve genen wel heeft, heeft intussen een begin gemaakt in het bullet journal en heb ik de hele bups spullen aan haar meegegeven.

Want hé ik heb al 1 agenda, 1 planner en een koelkast deur!

Verhalen schrijven,

Ook dit is iets wat ik al leuk vind vanaf jongs af aan! Verder dan één of twee a-4tjes kom ik niet, de inspiratie of fantasie raakt op en ik raak gedemotiveerd. Toch is dit iets wat ik wel weer wil proberen, maar dan misschien iets meer autobiografische? We will see! En overigens, mocht je niet verder komen dan één of twee a4tjes je kan altijd nog een boek met bedtijdverhaaltjes schrijven! 😉

Fotografie,

Ook zoiets wat mij al langere tijd bezig houd maar wat nooit geworteld is. Voor mijn blog en verhalen maak ik nou eenmaal veel foto’s! Eerst met mijn telefoon, toen met mijn digitale camera maar sinds kort ben ik ook trotse eigenaar van een spiegelreflexcamera!!! Ik wil me hier meer in verdiepen en heb dus ookal verschillende boeken uitgelezen die hierover gaan! Ik heb er zo veel zin in om hier mee aan de gang te gaan! Het is toch een beetje creatief, maar ook vrij technische dat vind ik wel wat!

Wat voor hobby’s heb jij? Ben je graag bezig met je handen of kun jij netflix kijken onder je kopje hobby’s noemen? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 − 4 =