Huisarts, Presenteren en meer ~ Weekview

Goedemorgen! Zoals gewoonlijk, plopt er vandaag weer een artikeltje in je feed. Deze week ging vooral om het afsluiten van dingen en een bezoekje aan de huisarts. Benieuwd?? Lees snel verder!

Maandag, 17-04-2017

Fijna tweede paasdag allemaal, ook al is dat al een week geleden zodra jullie dit te lezen krijgen! Vandaag was een dag vol ongeluk, het begon ’s ochtends toen ik mijn sleutel vergat bij het uitlaten van de hond. Gelukkig heeft papa me gered door mn deur te komen openen, hierna snel door naar werk en een dagje kamerplanten gestaan!

Dinsdag, 18-04-2017

Vandaag verliep al iets beter, ik ben naar de huisarts geweest waar ik ben door gestuurd naar de orthopeed dus dat onderzoek wachten we nog even af! Hierna nog even naar school, en toen kwam Anouk op visite dus hebben we anubis liedjes door de kamer geschreeuwd!

Woensdag, 19-04-2017

Vanmorgen heb ik dan ein-de-lijk mijn inspiratie les gegeven voor de MBO Topacademie, dit ging voor mijn gevoel wel goed! Hierna nog even met de klas naar de MAC om onze gesponsorde shirtjes voor onze fiets reis voor Make a wish op te halen, en op naar huis. Eenmaal thuis besloot ik mijn haar even opnieuw te verven dus kon ik weer naar de stad fietsen, even langs de kruitvat en weer terug! Helaas toen ik moest uitspoelen werd de douche niet warm, dus kon ik in mijn ondergoed de ketel weer op druk brengen (strepen we ook weer van de bucketlist)! Intussen ben ik weer knalrood en officieel een vuurtoren, dus val ik lekker op!

Donderdag, 20-04-2017

Vandaag, was ik vrij zenuwachtig! Ik had namelijk mijn eind pitch voor de MBO topacademie, ik moest om 13:00 uur maar wij hadden afgesproken om bij iedereens pitch aanwezig te zijn dus van 12:30 tot 16:00 heb ik naar 8 pitches geluisterd. Wat ik best wel vermoeiend vond! Hierna ging Anouk met me mee naar huis en hebben we een heerlijk portie spareribs besteld, SMULLEHHH!

Vrijdag, 21-04-2017

Vandaag heb ik mezelf letterlijk naar school moeten slepen, mijn lijf was op mijn hoofd had een ontladings probleempje maar toch wist ik dat we vandaag een berg aan oefentoetsen gingen krijgen dus met tegenzin op de fiets en het beste ervan maken!
Gelukkig was ik om 14:00 uur al weer vrij, hierna heb ik euhmm voornamelijk geklaagd dat ik moest afwassen, en dat ik moest koken! Maar ook in spanning afgewacht op mijn cijfer van de Topacademie, en ja hoor ik ben GESLAAGD met een dikke 7,2!

Zaterdag, 22-04-2017

Vandaag mocht ik voor de verandering eens om 10 uur beginnen op werk! Al hoewel dat hadden ze mijn slaapritme niet gemeld, een uur te vroeg probeerde mijn ogen zich te openen tot ik schok van de tijd en snel weer onder de wol dook! Verder gewerkt, blogjes getypt en het verrassendste een avondje geskyped met Froukje!

Zondag, 23-04-2017

Na een  nacht van ongeveer 11 uur, ben ik redelijk uitgeslapen uit bed geklommen! Wel met een beetje stress omdat mijn zusje rond 10 uur hier zou zijn en ik pas om 9 uur 30 wakker was… Oeps wekker te laat! Maar dat was te overleven!
Na een babbeltje en kop thee, tijd om even naar tuinland te gaan en nee dit keer niet om te werken maar om even te winkelen ik kocht een hang aardbeien plant en een bot voor Fennah (zodat ze mijn kleding hier niet voor gebruikt) en weer naar huis, boodschapjes doen nog wat babbelen en youtube kijken met zijn 2en hierna even koken en haar weer naar huis gestuurd!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? En hebben jullie ook nog plannen voor aankomende week? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
5 + 7 =