Ik denk NIET aan mijzelf.

He?! Waar gaat dit nou weer over? Eigenlijk is het niet zo moeilijk, ik denk namelijk niet aan mijzelf en denk voornamelijk aan anderen dat is waar ik jullie vandaag over wil vertellen.

Ja daar zijn we weer met een persoonlijk artikel, dit keer even niet over die comfort-zone waar ik me alleen maar slecht door voel. Vandaag gaan we het hebben over iets waar ik wel blij van word, namelijk zorgen voor anderen, anderen helpen als het even niet meer gaat dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

De eigenschappen zorgzaam en behulpzaam heb ik intussen al wel 100x aangehoord (dus ja ik weet nu wel dat ik dat ben) en ik ben er eigenlijk ook wel trots op!

WhatsApp’en tot laat.

Mensen met een probleem kunnen bij mij altijd hun verhaal kwijt. Ik ben er ook nog zo een die hierna een oplossing voor je probeert te vinden, die je probeert op te fleuren als het even tegenzit zegt dat je goed genoeg bent voor deze maatschappij. En weet je wat? Als ik dat zeg meen ik het ook!!
Dus zelf met mijn laat-vroege diensten (lees, amper slapen alleen werken) blijf ik op om er voor jou/jullie te zijn!

Acceptatie.

Volgens mij kunnen we het allemaal een zijn over het feit dat niet iedereen geaccepteerd wordt hoe hij/zij is. En de reden dat wij er niet bij in passen is omdat wij ‘anders’ zijn of nouw ja niet aan het ideaalbeeld voldoen omdat we misschien een beugel hebben? Onze haren gekruld zijn? Je twee linkervoeten hebt? ONZIN! Jij hoort er net zo goed bij als elke ander mode huppeltje die toevallig wel aan dat ideaal voldoet.

Oke, maar nu weer terug naar waar dit blog mee begon, en de reden waarom mijn opleiding mij zo goed licht is omdat ik het liefst bezig ben met voor andere zorgen!

Wat doen jullie het liefst? En wat zijn jullie beste eigenschappen??

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
9 + 14 =