Inleveren, Afronden en meer… ~ Weekview

Oke, we zijn een dag te laat! Maar dat mag de pret niet drukken want vandaag is de weekview er weer voor jullie! De laatste lootjes van school, en heel hele boel lekker eten kun je deze week verwachten.

Maandag, 26-06-2017

Goedemorgen zei mijn wekker om 7 uur vanmorgen, veel te vroeg naar mijn idee, maar er moet weer geleerd worden en niet zo’n klein beetje ook! Uiteraard heb ik nog altijd het idee dat ik niet heel veel doe op school, maar toch moet ik ook die laatste weekje aanwezig zijn. Na het huishouden en een klein uurtje shoppen, heb ik heerlijk gekookt! Echt ik zou dit wel elke dag kunnen eten, gevulde paprika met ui, champignon, bloemkool, courgette, vega gehakt en quinoa! Laat het even in een reactie weten als jullie het recept willen!

Dinsdag, 27-06-2017

Jes, vandaag was nuttig! We hadden een proeftoets en ik had 5 fouten teveel, ik moet dus nog wel even aan de bak! Na school weer even de stad in, maar dit keer met Anouk om vervolgens nog een keer de gevulde paprika te maken. Ik zou dat werkelijk de rest van de week kunnen eten!

Woensdag, 28-06-2017

IK HEB MIJN ONDERZOEK AF!!!! En ik ben er zo blij mee, eindelijk dat kan ik volgende week pitchen en inleveren! Nog maar 1 verslag, 1 serie opdrachten en 2 toetsen te gaan! Dat gaan we er nog even door heen knallen voor de overgang naar leerjaar 4!

Donderdag, 29-06-2017

Vandaag was een rustig dagje, een kort dagje school en daarna lekker thuis aan het leren geslagen! Nog maar 5 dagen te gaan en dan alweer de toets, zo spannend! Ook ben ik mij toch eens gaan in lezen in vervolg opleidingen, en heb ik spontaan het geweldige idee om fysiotherapeut te gaan worden! Of dit het echt word, weet ik niet maar ik vind alles uitzoeken al heel wat!
’s avonds ben ik bij ene vriendin op visite geweest en hebben we samen even ene hapje gegeten.

Vrijdag, 30-06-2017

Goedendag! Vandaag bestond 100% uit leren, leren en nog meer leren. O en ondertussen even de hond een aai geven, want die heeft soms ook even aandacht nodig! Rond een uur of 21:00 was het ook alweer tijd om op bed te gaan, want er moet weer gewerkt worden!

Zaterdag, 01-07-2017

Vanmorgen was veel te vroeg! Ik had ochtend dienst en daarna een middagje kassa gedraaid bij tuinland. Hierna bleef er vrij weinig van mij over, dus ben ik met mijn zusje ergens een hapje gaan eten en daarna snel op bed!

Zondag, 02-07-2017

Ook vandaag, ging de wekker weer behoorlijk aan de vroege kant. De ochtend dienst in de thuiszorg ging een beetje raar, ik was namelijk te vroeg klaar voor een zorgvrager dus ben maar ergens een kopje koffie gaan drinken. voor 40 minuten kon ik namelijk ook niet op en neer naar huis fietsen. Hierna heb ik de verjaardag van mijn broertje en moeder gevierd!

Wat hebben jullie allemaal gedaan deze week? Laat het even weten in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 − 4 =