Klussen, Werken en meer… ~ Weekview

Ik moet eerlijk zijn dat ik deze week amper thuis heb gegeten, veel weg ben geweest maar dat ik ook wat meer rust heb gehad! Al enig idee wat ik allemaal heb gedaan?

Maandag 21-08-2017,

De wekker begon alweer te zeuren om 7 uur en ik moest eruit, hierna heb ik gewerkt tot een uur of 15:30 om vervolgens even wat tijd voor mezelf te hebben. En daar heb ik van genoten! Even helemaal niks aan mijn hoofd heerlijk.

Dinsdag 22-08-2017,

Vandaag had ik dezelfde dienst als gister alleen loop deze behalve op maandag tot 12 uur, hierna kwam papa langs om de laatste dingen aan mijn muren te hangen en hebben we nog even een rondje bouwmarkten en tuinland gedaan! En ik heb een nieuwe plant gekocht! Geen idee van wie ik het heb, maar ik ben dol op planten! hahah. Hierna heb ik het gezin getrakteerd op een etentje bij de pizzaria, en dat was super gezellig.

Woensdag 23-08-2017,

Hier gaan we weer, ik heb eerst een ochtendje gewerkt om vervolgens een middagje vrij te zijn. En zoals je waarschijnlijk al wel kunt raden heb ik deze hele middag niks gedaan! Oke, dat is niet waar! Ik heb even handschoenen opgehaald voor mijn diensten in de thuiszorg en ben hierna naar mijn ouders gegaan voor een BBQ, en ja ze hadden speciaal voor mij vegan eten geregeld (thanks pap).

Donderdag 24-08-2017,

Gingen we weer, dit maal een ochtend dienst in de thuiszorg om  hierna nog mijn achter gebleven fles limoncello op te halen bij mijn ouders. Anouk is later deze middag nog langs gekomen, en toen zijn we even naar de MAC gereden want we hadden zin in een portie patat!

Vrijdag 25-08-2017,

Kan ik vandaag en het weekend ook in een keer typen? Ik heb namelijk gewerkt, tussen door wat gegeten en geslapen en dan houd het ook wel weer op!

Zaterdag 26-08-2017,

Ja zie vrijdag dus!

Zondag 27-08-2017,

Zie vrijdag zei ik al!

Wat hebben jullie gedaan in de laatste weken van de vakantie? Laat het weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
9 + 10 =