Ik laat mijn dromen uitkomen.

Dromen, iedereen heeft ze maar niet iedereen laat ze uitkomen. Inmiddels heb ik besloten niet meer te blijven dromen, maar mijn dromen uit te laten komen. Vandaag bespreken we een aantal dromen, en hoe deze uitgaan komen. Maar ook hoe ik mijn dromen haalbaar maak.

Het aanschaffen van twee nieuwe vriendjes,

Sinds ik op mijzelf ben gaan wonen, twijfel ik al om nieuwe vriendjes in huis te nemen. Natuurlijk heb ik Fennah al en dat blijft altijd mijn grote vriendin maar ik wou meer!
Zoals een aantal van jullie wel weten ben ik opgegroeid, omringt door dieren iets waar ik alleen maar heel dankbaar voor kan zijn. Hierdoor begon ik het een beetje leeg te vinden. En ja ik heb altijd al een zwak voor cavia’s gehad! En daar gaat deze droom dus ook over, ik wou graag twee caviaatjes adopteren en in huis nemen. Een droom die 3 januari uit is gekomen aangezien ik toen Flip en Tobias heb opgehaald, incl. alle benodigdheden. Ja, ik heb serieus 3 KM door de stromende regen en windkracht 1000 met een meter hok op mijn fiets gelopen. Je moet er wat voor over hebben.

Sportief worden,

Ook dit is een droom van mij, ik heb in 2015 en 2016 een poos hardgelopen. Dit moest ik helaas een poos stop zetten vanwege klachten aan mijn knie√ęn. Intussen heb ik weer groen licht van mijn fysiotherapeut, en heb ik hardloop schoenen gekocht bij een gespecialiseerde winkel zodat ik dit weer kan oppakken. En raad eens? Als jij dit leest zitten waarschijnlijk de eerste 3 runs er alweer op! Volg mij op Twitter om hiervan op de hoogte te blijven.

 Gehandicaptenzorg verpleegkundige worden,

Jah, dit is een vrij unieke droom. Maar deze droom word wel stukje bij beetje meer waar. Zoals jullie weten werk ik inmiddels als flex medewerker in de gehandicapten zorg, intussen mag ik ook zeggen dat ik weer contract verlenging heb tot 31 Mei 2019! Ik ben trots op mezelf en dat mag ook wel eens gezegd worden!

Mocht ik aangenomen worden op mijn vervolg opleiding verandert het woord verpleegkundige in fysiotherapeut.

Wat zijn jullie dromen? En hoe laten jullie die dromen uitkomen? Laat het even weten in een reactie!!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 − 4 =