Laatste vakantie week, en meer… ~ Weekview

Een week met veel voorbereidingen, maar ook de laatste week zonder huiswerk, toetsen of andere belangrijke dingen om je druk over te maken. Deze week heb ik rustig aan gedaan, ben ik wezen shoppen en heb ik uiteraard gewerkt!

Maandag 28-08-2017,

Mijn planningen worden steeds rustiger en daar kan ik echt van genieten. Vandaag had ik een ochtend dienst tot 12 uur waarna er niets meer op de planning stond, alhoewel misschien moest ik stofzuigen maar heb ik dat gewoon niet gedaan! Na mijn dienst ben ik even naar paps en mams geweest om te douchen, aangezien de mijne verstopt zit!

Dinsdag 29-08-2017,

Ook vandaag stond er een ochtendje werken op de planning, maar dit keer op mijn 2e stage plek! Ik mocht zomaar een dagje terug! En och wat kan dat veranderen in een jaar! Eenmaal thuis heb ik dit keer wel netjes de stofzuiger uit de kast gehaald en heb ik een artikel voor jullie geschreven! Tot de deur bel ging ben ik heel goed bezig geweest, maar toen kwam mijn vegan box! Tsja daar ging de productiviteit!

Woensdag 30-08-2017,

Tsja toen stond er ineens een avonddienst op de planning! Gelukkig maar anders had het nog langer geduurd voordat het ontstoppingsbedrijf hier kon komen! Intussen kan ik weer douchen, en dat heb ik dus ook meteen gedaan! Hierna heb ik foto’s gemaakt en wat artikels uit mijn vingers getoverd! Tot het tijd was om te gaan werken!

Donderdag 31-08-2017,

Vandaag had ik afgesproken om te gaan shoppen in zwolle samen met mijn zusje, we hebben een bezoek gebracht aan de primark, en heel leuk vegan snoep winkeltje en de mac donalds uiteraard! En ik kan je verzekeren dat ik goed geslaagd ben! De outfits etc, zien jullie vanzelf wel een keer voorbij komen. Eenmaal thuis, zijn we nog even langs Froukje en haar nieuwe huisje geweest.

Vrijdag 01-09-2017,

Jeeej, we hebben weer een dubbele planning! Een ochtend dienstje in de thuiszorg om vervolgends nog de koop avond te werken bij tuinland, en daar is het aftellen ook begonnen. Nog maar 3 diensten en dat loop ik daar voor het laatst als werknemer de deur uit! Zoals je al wel kun raden heb ik vandaag niet veel andere dingen gedaan!

Zaterdag 02-09-2017,

Vanaf vandaag ga ik weer over in de avond diensten, aangezien school aankomende week weer gaat beginnen gaat ochtenden werken niet meer lukken! Gelukkig staat er genoeg open! Vandaag heb ik weer de camera gepakt en heb ik even een paar snelle plaatjes geschoten, ik wil mij nog wat meer gaan verdiepen in de bewerking maar dan moet ik daar eerst mijn rust voor gaan vinden!

Zondag 03-09-2017,

Vandaag had ik een vrij drukke planning, en ik heb dan ook lang niet alles gedaan wat erop stond! Anouk is nog even op bezoek geweest en daarna moest ik alweer op route. Als afsluiter van de vakantie heb ik nog even een patatje gehaald bij de snackbar, aangezien deze nu voor 2 weken dicht gaat (snik).

Wat hebben jullie allemaal gedaan in de laatste vakantie week? Of was je al druk met de voorbereidingen voor school? Laat het even weten in een reactie!

ps: Kleine update, de weekviews vind je vanaf nu niet meer om 06:00 uur maar om 18:00 uur online!

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
24 + 14 =