Mijn leven over 5 jaar ~ SoBBloghop

Vandaag kun je bloghoppen, hop van dit artikel naar een ander en weer door. We schrijven vandaag namelijk allemaal over hoe ons leven eruit zou zien over 5 jaar. Wensen, dromen alles mag erin. We lieten ons helemaal gaan en beschreven precies wat onze ‘droom’ toekomst is!

Het is vandaag 3 maart 2022, intussen ben ik 23 jaar jong en woon ik nog altijd in het grootste dorp van Nederland namelijk Assen. Inmiddels blog ik al 5 jaar op lifeandblog.nl en ik ben er TROTS op! Ik heb mijzelf op zoveel aspecten kunnen verbeteren en we zijn enorm gegroeid, daarom neem ik jullie vandaag even mee in mijn leven.

 

Opleiding/Werk:

Ja, ik kan nog altijd niet leven van mijn blog maar ik vraag me ook steeds vaker af of ik dat wel wil! Ik hou van mijn werk in de zorg. Inmiddels ben ik Persoonlijk begeleider op een jeugd- en kindgroep met verstandelijke beperkingen. Soms is het lastig en zit ik er ook even doorheen maar 6 van de 10 dagen heb ik het er erg naar mijn zin!

Mijn opleiding verpleegkundige heb ik afgemaakt, en ben ik gediplomeerd in 2018. Hierna ben ik eerst gaan zoeken of er ergens een vacature leerling gipsverbandmeester was, dit is nog altijd een droom van mij! Het blijft werk met je handen en met mensen, geweldig toch?!

Gezinssituatie:

Over dit onderwerp houd ik mij over het algemeen erg stil, niet alles hoeft online toch? Maar goed, Ik ben inmiddels happy together (ook al zo’n 3 jaar gok ik?) met mijn vriendcavia’s en hondje!

Persoonlijk:

Op dit gebied is er erg veel veranderd! Ik ben zelfverzekerder, denk niet meer elke seconde van de dag ‘wat zouden anderen hiervan denken?’ en durf in de meeste situaties mijzelf te zijn. ik zeg ‘meeste’ want soms moet ik wel even worstelen met mijn geweten hoor! Maar ik reken erop dat elke normale Nederlander daar last van heeft!

Het leven is hierdoor wel stukken gemakkelijker geworden, moet ik eerlijk zeggen!

Hoe zie jij je over 5 jaar? Heb jij een doel wat jij graag bereikt wil hebben? Laat het mij weten in een reactie!

Hop naar een andere blog!:

Kevin – Schrijft op Kevlinder voornamelijk Persoonlijke artikelen.

Lisanne – Schrijft op selfmadepicture voornamelijk Lifestyle artikelen.

Tessa – Schrijft op Daily Inception voornamelijk Persoonlijk, Lifestyle en Entertainment artikelen.

Celine – Schrijft op The Beautyboulevard voornamelijk Beauty, Persoonlijk en Blogtips!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 + 2 =