Life Update!

Goedemorgen lezers ๐Ÿ™‚ , vandaag even een artikeltje waarin ik jullie meeneem naar de veranderingen die afgelopen maand hebben plaats gevonden in mijn leven.

Een persoonlijke update dat is alweer een poosje geleden! Er is een hoop verandert in mijn leven de afgelopen 2 maanden, zo ben ik aangenomen bij de Tuinland ben ik jarig geweest en heb ik nog steeds geen nieuwe keuken.

Aangenomen;

Laten we maar beginnen met het beste nieuws! Ik heb weer een baantje! In september moest ik helaas mijn functie als vakkenvuller gedag zeggen en solliciteerde ik op een heleboel vacatures, toen ik begin december dan eindelijk op gesprek mocht komen kon ik wel een vreugdes dansje maken. Het gesprek ging goed en ik mocht mij kassiรจre van de Tuinland noemen. Intussen heb ik 4 dagen kerstdrukte gewerkt en begin ik er steeds meer handigheid in te krijgen!

Zoals ik al zei ben ik ook jarig geweest, ik ben intussen 19 jaar!

De keuken, is foetsie;

Zoals jullie misschien in mijn verhuis artikelen hebben gelezen zou ik een nieuwe keuken krijgen. Toen de dag er eindelijk was dat hij zou komen bleek dat er verkeerd ingemeten was, en dat er een nieuwe besteld moest worden, helaas pindakaas. Dus is woon nog steeds in een huis waar half laminaat licht, de keuken nog niet af is, en waar overal dozen met pannen staan. Maar goed, ik wacht met smart op het telefoontje waarin ik gebeld word dat hij eindelijk geplaatst kan worden en dat het dan ook echt de goede maten is!

Maar de kerstboom staat al wel ๐Ÿ™‚

School;

Over school kan ik altijd wel wat schrijven dus die pak ik er nu ook maar gewoon even bij!
Sinds 3 weken ben ik een leerling van de MBO topacademie, wat inhoud dat ik extra lessen krijg om mijn dromen en ambities beter in kaart te brengen hiernaast krijg ik masterclasses van verschillende sprekers.ย (als je hier meer over wilt weten, kijk dan even op hij site)

Hiernaast heb ik natuurlijk ook gewoon school de gewoonlijke rekenen, Nederlands en Engels en natuurlijk nog een handvol aan beroepsvakken, maar daar ga ik jullie niet mee lastig vallen!

Foto door Anouk

Zoals jullie lezen heb ik best een behoorlijk programma, maar ik knok mezelf er wel doorheen!

Wat is het beste nieuws dat jullie afgelopen maand te horen kregen?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 + 29 =