MBO Topacademie – PLOG

Jullie hebben het vast wel her en der gelezen, dingen die ik deed met de MBO topacademie. Masterclasses, bedrijfsbezoeken etc we hebben echt veel gedaan! En daar zijn dan ook eindelijk de foto’s! Tijd voor PLOG!

De eerste kennismaking met de andere TOP-studenten. Jah, hier had ik nog bruin haar! Tijdens deze masterclass moesten we onze dromen uitwerken en vertellen aan de groep. Stap 1 uit mijn comfort zone!

 

Dit was de masterclass bij de KPN in Groningen, we hebben in deze dag zoveel geleerd. Het onderwerp inspirerend spreken stond die dag centraal en dat hebben we kunnen merken ook! De sprekers waren zeker inspirerend!

We flitsen even 5 weken verder #fotostekort 

Hop hop, ik neem jullie even mee naar de masterclass bij BNN-VARA want dat was me dr een! We hebben gelachen, zenuwen gehad, maar ook zeker een hoop geleerd! Bijvoorbeeld hoe je tegenwoordig een 360 graden platform crieërd.

Ja, hier moet een uitleg bij denk ik! Ik was captain van mijn groepje en moest hiervoor overleggen met de andere captains. Gelukkig hadden ze mij iets minder duidelijk captain gemaakt! (sorry Kim, deze moest erbij)

Kijk, gelukkig heb ik niet alleen charmante foto’s, maak kennis met zeehond Carmen!

En last but not least! Mijn zenuwen voor het opnemen van mijn pitch! Die jullie lekker niet te zien krijgen.

Oke, ik heb gelogen dit is de laatste foto! En ook de laatste masterclass, of naja eigenlijk de diplomering.

Dat was het alweer! Het einde zit erop, en ik ga de meiden en heren van de top-groep erg missen! Maar ik hoorde dat we nog eens zouden eten met zijn allen, dus tot gauw!

Heb jij nog vragen over de MBO Topacademie? Stel ze in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 + 19 =