Mijn bijbaantjes

Werken iets wat we allemaal (moeten) doen, de een doet iets wat hij of zij leuk vind en een ander sleept zich elke dag naar zijn of haar werk omdat er brood op de plank moet komen.

Zoals jullie weten werk ik vrij veel, Dat betekend ook dat ik het werk wat ik doe allemaal leuk vind! Natuurlijk heb ik ook wel eens een mindere dag, maar 9 van de 10 keer doe ik mijn werk met plezier!

Eind vorig jaar moest ik na 3 jaar de Appie omruilen voor iets nieuws, natuurlijk had ik nooit bedacht dat ik nu mijn huidige baantjes zou hebben;

Tuinland,

Mijn eerste baantje is bij de tuinland, hier ben ik begonnen in de kerstdrukte achter de kassa en vervolgens overgeplaatst naar de kamerplanten. Iets waar ik mijzelf nou zag werken, is toch waarheid geworden en daarbij heb ik het super naar mijn zin.

Ik maak onder andere plantenbakjes, doe schoonmaak werkzaamheden en voorzie klanten van adviezen in hoeverre ik deze kan geven.

Icare,

Intussen werk ik ook alweer 3 maanden in de thuiszorg. Binnen deze instelling kan ik mijzelf inplannen, wat ideaal te combineren is in combinatie met mijn school en andere baantje! Natuurlijk heb ik hier vrij weinig met collega’s te maken, en heb ik 98% nog nooit gezien! Maar dat drukt de pret niet!

Je hebt voldoende tijd voor je taken bij de zorgvragers, en omdat ik alles op de fiets doe kan ik vaak nog genieten van het mooie weer! (dit word in de winter anders)

Van boeijen,

Nog altijd de plek waar ik na mijn 2e stage ben blijven plakken. Binnenkort mag ik hier weer beginnen met vakantiewerk op mijn (oude) woning. Of ik daarna nog mag blijven om te flexen is nog niet helemaal duidelijk, ik hoop natuurlijk van wel want het werk wat ik hier doe, komt heel dicht bij mijn droom baan!

Ik hoor je nu al denken, wow en dat naast een studie?! Ja, dat kan gewoon! Omdat ik mijn eigen uren bij één bedrijf plan en de anderen mij roosteren kan ik alles prima plannen. En zeg nou zelf, de hele dag alleen thuis zitten is toch ook niks aan!

Heb jij ook een bijbaantje, of droom jij al een poosje van een baan? Laat het dan weten in een reactie, want ik ben erg benieuwd wat jullie allemaal doen!

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
24 − 11 =