Mijn favoriete seizoen!

Voor vele zal dit geen verassing zijn, ik hou van de herfst, de balderen die verkleuren en zelfs van de bijkomende regen en viezigheid! Benieuwd wat dit seizoen nog meer voor mij betekend?

Niet alleen word het buiten kouder en natter, ook word alles kleurrijker en gezelliger! De sierverlichting word weer in het centrum opgehangen, bomen lijken net toverballen en kleuren van geel naar rood tot ze helemaal kaal zijn. En binnen daar gebeurt ook een hele boel! Iedereen zit weer met zijn alleen voor de TV op zaterdag avond, of een andere dag! Je kan weer uren in de keuken staan voor de perfecte stoofpot of stamppot, maar ook voor appeltaart of andere lekkernijen! En zijn er geen geurtjes van het koken dan ruikt het huis wel naar die net aangestoken appel kaneel kaars. Al met al, wat is er nou niet leuk aan de herfst?

Mijn perfecte herfst dag,

Voor deze dag pakken we even een vrije dag uit mijn agenda. Ik kan heerlijk uitslapen en word rond 9 uur wakker. ik pak mijn joggingsbroek en trek die even aan om de hond uit te laten. Na een goede bak koffie, raap ik al mijn moed bij elkaar en spring ik onder de douche om mij vervolgens maar eens aan te kleden in een van mijn dikke truien!

Make-up hoeft vandaag niet wat er staan niet veel buiten de deur op planning. Ik kruip achter mijn laptop en kijk de youtube video’s die ik gemist heb de afgelopen dagen.

Inmiddels staat de hond kwispelend naast mij te vragen of ik met haar mee ga naar buiten. Even heb ik geen zin maar toch pak ik mijn jas, camera en sjaal en maak een wandeling door het bos. Soms moesten we even stoppen, want ik neem niet voor niks mijn camera mee!

Na de wandeling is het ongeveer 15:00 uur. Ik zet een kop thee en begin vast met aardappels schillen voor vanavond. Ik maak hutspot, en daar heb ik erg veel zin in! Rond 17:00 uur kan het fornuis aan en begint de heerlijke geur zich te verspreiden.

Na het eten kies ik een goede film op netflix en verdwijn ik op de bank voor de rest van de avond.

Hoe zou jou perfecte herfst dag eruit zien? Wat zou jij maken als avond eten? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 + 17 =