Mijn Mascha planner

Met mijn twee baantjes, opleiding en huishouden heb ik geen rustig leven. Meestal is het super gaotische en kom ik op verkeerde tijden op de verkeerde plaatsen. Maar sinds een tijdje gaat het plannen me steeds beter af, eerst in mijn agenda (thanks Hema!) Maar intussen ook in mijn planner.

Ik maak sinds kort gebruik van de Mascha planner, ook wel de planner gemaakt door beautygloss. De planner heeft meer ruimte en is overzichtelijker ingedeeld dan een normale agenda. Één nadeel aan deze limited edition, is de zachte kaft waardoor hij niet gemakkelijk mee te nemen is en snel zal beschadigen.

Wat plan ik allemaal?

Elk weekend vul ik mijn volgende week in, een kop met een to-do list, een kopje school en een kopje werk. Meestal begin ik met het werk en school zodat ik makkelijk mijn to-do list kan aanpassen aan de dagen.

Ik plan onder andere, mijn afwas, stofzuigen en het schoonmaken van de badkamer. Hiernaast plan ik mijn blog dagen in en kies ik minimaal 2 dagen uit waarop ik aan mijn blog werk. Ook school word ingepland, want met een toets week die nog ongeveer 3 weken duurt moet er veel geleerd worden!

Kijkje in, mijn planner.

 

Alle extra’s want dat is altijd leuk! Bij deze planner zat een notitie boekje, 2 ansichtkaarten, 1 sticker vel met labels en 1 sticker vel met kleine goude stickertjes (rondjes, sterretjes). 

De binnenkant van de planner, bestaat uit 7 dagen en een notitie kolom. Elke dag bestaat ook weer uit 3 vakjes en een rij met bolletjes (mocht je een idee hebben wat ik daarmee kan, laat het even weten in een reactie!)

Het grootste vak gebruik ik voor mijn to-do lijst, daaronder komt school en daaronder komt werk!

En mijn ingevulde planner, hier moest ik nog wel een beetje mijn draai vinden!

Heb jij thuis een strakke planning? Of zou je graag meer van deze artikelen willen lezen? Laat het dan even weten in een reactie!

You may also like

8 reacties

  1. Leuk om te zien hoe jij dat doet! Ik vind de planner prachtig! Ondanks dat ik dit soort planners heel mooi vind, gebruik ik Google Calendar, omdat daar al structuur inzit. Ik moet echt alles plannen, anders is het chaos. Dit heb ik geleerd tijdens mijn revalidatie in de Sint Maartenskliniek. 😃

  2. Handig! Ik wist niet dat Marscha haar eigen planners had gelanceerd. Ik heb het ook niet echt gevolgd! Ik plan alles digitaal, altijd en overal beschikbaar en bereikbaar.. (Behalve als de digitalisering faalt en er geen verbinding is)

  3. Ik vind de planner heel mooi! Jammer genoeg was ik te laat met bestellen. Ik zal wel dat er nog een andere versie binnenkort zou komen maar deze is lila, en dat vind ik toch wat minder mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 + 22 =