Mijn opkomende shopverslaving

We weten allemaal dat ik erg veel werk, maar wat daarbij komt kijken is dat ik de laatste tijd ook heel vaak shop. En dat doe ik dan het liefst vanaf de bank, in mijn pyjama terwijl ik gilmore girls aan het bing watchen ben.

Ik vind het heerlijk, als ik thuis ben scrollen door webwinkeltjes die ik tegenkom op twitter. Of lekker snuffelen op united wardrobe, I love it! Maar mijn portemonnee vind dit wat minder leuk. Binnenkort moeten er weer schoolspullen gehaald worden en een kleine buffer daarvoor ik wel handig al zeg ik het zelf. Boeken zijn nogal prijzig.

Kleding,

Mijn kleding stijl verandert met de jaren. Intussen ben ik van een meisje dat spijkerbroeken en zwarte shirts droeg. Verandert in iemand die wat meer kleur draagt en gek is op tuinbroeken. Dit heeft natuurlijk drastische gevolgen voor mij kleding kast, hij word namelijk steeds voller. Mijn lades gaan moeilijk dicht en er zijn meer opties mogelijk waardoor ik er iets langer over doe mijn kleding uit te zoeken.

Ik ben trouwens wel goed in budget shoppen, zo shop ik veel op united wardrobe een website waar je 2e hands kleding kan kopen met een beetje toezicht. Of snuffel ik tussen de uitverkoop!

Intussen is mijn kamer opgeruimd, mocht je het je afvragen!

Al het andere wat niet nodig is,

Hier valt onder andere een dolce gusto onder die ik onlangs won op vakantie veilingen, en ja ik heb een goed prijsje betaalt! Ik liep er erg tegen aan dat ik voor mijn tassimo steeds naar de AH moest, en daar kom ik eigenlijk nooit. Ook loopt de keuze hierin steeds verder terug, waardoor ik steeds minder kon proberen.

Maar ik houd rekening met anderen. Mijn zusje is haar uitset bij elkaar aan het sprokkelen dus daar gaat mijn tassimo naartoe. Ook mijn halve kleding kast ligt bij haar trouwens, aangezien ze dat gewoon ‘leent’ en iedereen weet wat er dan gebeurt! #diezienwenooitmeerterug

Maar eerlijk, ik mag ook wel eens genieten van mijn zuur verdiende centen! Dus dat is wat ik doe, op dit moment!

Heb jij ook periodes waarin je alles wil vernieuwen? Of momenten dat je 100 kledingstukken hebt maar dat ene, die wow factor zit er nog niet tussen? Laat het even weten in een reactie!

(Ps: Dit artikel is met een fleugje humor geschreven, lees heb dus ook op deze manier) 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 1 =