Minder online?

Ik hoor jullie nu al denken, jij minder online hoe dan? Want als er iemand social media verslaafd is ben ik het wel! Maar de laatste tijd beleef ik er toch minder lol aan en begint het steeds meer ene verplichting worden. Dus ik probeer steeds meer offline tijd in te lassen.

Als blogger hangt er best een druk op je, je moet een perfecte instagram feed hebben, actief zijn op twitter. Hiernaast je facebook up to date houden en ondertussen nog inspiratie opdoen, sociaal zijn naar collega bloggers toe en tsja denken aan jezelf? Hoe moet dat?

Mijzelf?

De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer waarde hecht aan de tijd dat ik voor mezelf bezig ben, en niet bezig ben om anderen te pleasen (is dit een oke woord?) Ik wil dus niet voor anderen bezig zijn, als ik er niet eens voor mezelf kan zijn.

Ik vind juist dat ik meer tijd voor mijzelf moet nemen, zo blijf ik dicht bij mijzelf en kan ik ook lekker mijzelf blijven. Heerlijk, even een boek lezen, film kijken, op pad met de hond, een spel spelen op de PS4 maar ook even uitsloven in de keuken en een nieuw gerecht bedenken hoort hierbij.

Geen perfectie,

Maar toch heb ik het gevoel dat er van mij verwacht word dat ik perfecte foto’s op instagram post, pinterest waardige foto’s post van mijn eten of DIY’s en ook nog eens super actief ben op facebook en twitter.

Maar juist op dit moment heb ik daar geen behoefte aan, ben ik dan meteen een slechte blogger? Blijven mijn volgers dan wel bij me?

Ik hoop natuurlijk dat jullie me allemaal blijven volgen, en nog steeds blij zijn als ik wel iets post. Maar sorry als het wat minder is dan jullie verwachtingen!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 + 30 =