My summer bucket-list 2017

6 weken van vrijheid zijn begonnen, oké dit zullen voor mij hoogstens 5 dagen zijn maar beter iets dan niets! Natuurlijk zijn er een aantal dingen die ik wil bereiken deze zomer of gedaan wil hebben. Benieuwd wat ik wil doen? Lees dan snel verder!

Naar de zeehondencrèche,

De afgelopen tijd dacht ik hier steeds vaker aan, maar waarom doe ik het eigenlijk niet? Het ik maar 1 uur en 11 minuten vanaf het station hier dus eigenlijk kan ik geen goed excuus bedenken om hier niet heen te gaan. Deze staat zeker op de planning!

Aanschaffen van een spiegelreflex camera (en oefenen),

Tot voor kort nam ik altijd genoegen met de camera van mijn telefoon, maar intussen begint de kwaliteit mij tegen te staan. Ik wil alleen maar beter, mijn blog dus ook de foto’s naar een hoger niveau tillen horen daar bij, dus ik heb een spaarpotje aangemaakt! Ik hoop dat met al het werken van de aankomende tijd, ik deze gouw kan afstrepen.

Mijzelf aan mijn weekplanning houden,

Elke week maak ik braaf een planning, wanneer ga ik wassen, boodschappen doen en wanneer moet ik maaltijden bereiden voor late diensten. Maar ik merkte dat ik er steeds lakser mee omging, ik verplaatste dingen of sloeg ze over. Ik heb mij voorgenomen om mijzelf deze vakantie aan mijn planningen te houden.

Koken voor het gezin,

Dit zal wel heel stom klinken, maar ik wil mijn gezin uitnodigen om met zijn allen hier een hapje te komen eten. Dan heb ik weer eens een goed excuus om me uit te leven in de keuken, en kunnen hun eens ervaren hoe lekker een vegan maaltijd kan zijn!

Winkelen in Groningen,

Deze staat met een vriendin op de planning, we lopen al een poosje tegen mekaar te zeggen dat we samen een dagje de hort op willen. En wat is dan beter dan shoppen?! Uiteraard moet de primark en de vegan supermarkt bezocht worden tijdens ons bezoek, of naja dat heb ik zojuist alleen besloten.

Heel veel lezen,

Het laatste punt op mijn lijstje, ik wil meer gaan lezen en minder voor de tv hangen. Ik heb lezen altijd al fijn gevonden en de laatste tijd, kan ik hier echt mijn rust uit halen. Dus ik neem mezelf wat vaker voor om mijn boek te pakken, en lekker weg te dromen.

Wat staat er zeker weten op jullie to do list voor deze zomer? Laat het even weten in een reactie! Want ik ben erg benieuwd 🙂

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 − 7 =