Natuurlijke hondensnacks van Kynoa

Hebben jullie het al gezien? Ik heb een nieuwe categorie! Hierin ga ik hebben over van allerlei zaken die te maken hebben met huisdieren. Uiteraard ga je hierin mijn project over het bouwen van een cavia flat volgen maar ook berichtjes over Fennah zullen niet achterblijven, deze week mocht zij de natuurlijke snacks van Kynoa proeven.

Kynoa is een uitlaat en training dienst voor honden, hiernaast hebben ze nog een webwinkel waarin onder andere natuurlijke snacks en puppy rennen worden verkocht.

Proefpakket,

van de week kocht ik een proefpakket met 4 verschillende soorten snacks, een konijnen oor, Nogaas (lam), mini kluifjes en vleesblokjes van pens. Voor dit pakket betaalde ik €2,50.

deze producten (op de kluifjes na) zijn allemaal natuurlijk, en bevatten hierdoor geen extra emulgatoren of conserveer middelen. Hierdoor word de kans op een allergische reactie sterk vermindert, en is het dus ook zeer geschikt voor honden met een allergie!
(lees alsnog altijd goed de ingrediënten door.)

(er zijn regelmatig nieuwe proefpakketten te krijgen, houd hiervoor de site in de gaten)

Proeftijd,

Nu is het een beetje raar als ik al deze honden snack ga proeven, dus hiervoor heb ik Fennah gevraagd en zodra zij het woord ‘koekje’ hoorde was ze verkocht!

Ik heb als eerste het konijnen oor gegeven, Fennah is al aardig bekend met gedroogde varkensoren dus deze pakte ze al meteen aan. Na een dikke 10 minuten smullen en kauwen, was er geen kruimeltje meer te vinden en zat ze weer klaar voor het volgende hapje.

We gingen over op de vleesblokjes van pens, eerlijk is eerlijk dit vind ik er het minst smakelijk uitzien! Maar dat maakt haar helemaal niks uit. Bij het aanpakken was ze wat onwennig het was natuurlijk een nieuwe geur, structuur en smaak. Al hoefde ik niet lang te wachten tot ze weer klaar zat voor nummer 2. Hieruit neem ik aan dat het dus wel gesmaakt heeft!

De Nogaas (lam) waren hierna aan de beurt, deze heb ik in 4’en gebroken omdat ik ze vrij groot vind voor mijn kleine 4 voeter. Voor deze snacks ging ze gerust even liggen of zitten, hierdoor hebben we super fotos kunnen maken!

Zijn jullie benieuwd geworden naar deze snacks? Of zit je viervoeter al naast je te kwijlen? Neem dan hier even een kijkje!

Eind conclusie,

Fennah vind het lekker, dus ik ben een blij baasje! Ik ga zeker nog eens bestellen bij Kynoa. En neem binnenkort ook deel aan een workshop denksport voor je hond of een gratis groepswandeling samen met Fennah.

Zijn jullie enthousiast geworden? Krijgt jou hond wel eens natuurlijke snacks? Laat het weten in een reactie!

 

You may also like

7 reacties

  1. Hihi! Het was leuk geweest als je een testje had gedaan met alle snoepjes! Alle vier de snoepjes op een rijtje en kijken welk snoepje als eerste werd gepakt.. Misschien leuk voor de volgende keer.. Ik heb geen hond, helaas. En zelf zit ik niet te wachten op een hondenkoekje met konijnenoorsmaak..

    1. Helaas waren het geen koekjes met konijnoorsmaak, het waren gedroogde konijnen oren! Bedankt voor je tip, daar had ik dus echt niet aan gedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 + 17 =