Tussen alle negativiteit, even een positief bericht!

De laatste tijd post ik veel persoonlijke artikelen, vol met geklaag en gezeur! Maar ik kan ook heel dank baar zijn! Bijvoorbeeld voor een groep bloggers die ik via via leerde kennen, intussen zijn we weer verandert van naam maar ‘biem & bicky’ Ik heb het over jullie!

Elke keer als ik een blog wou opstarten liep ik er veelvuldig tegen aan dat ik geen contact had met andere, geen plek om vragen te stellen, maar ook geen mensen die je advies geven of even je grammar nasi spelen. Toen lifeandcook, aan het begin stond ben ik lid geworden van een groep bloggers ‘the sisterhood of bloggers’ na een poos bleek hier meer onenigheid te zijn dan gezelligheid en irriteerde we elkaar.

Het begin van …

Maar een groep hiervan had het juist ook erg gezellig met elkaar en vond het zonde om uit elkaar te gaan! We maakten hierop een nieuwe groep aan en na een keer of 20 vernoemen kwamen we bij de huidige naam ‘Biem & Bicky’ voor een uitgebreide uitleg hierover moet je bij Falco zijn, want die heb ik niet!

Shout out naar

Guys ik weet niet of ik zonder jullie nu nog had geblogd, en ik weet al helemaal niet meer wat ik zonder jullie zou moeten! Dus daarom een dikke shout out naar jullie: Froukje, Kevin, Falco, Nicole, Silke, Lisanne, Maureen , Rosita en Anouk!

(neem op bovenstaande blogs zeker even een kijkje!) 

Jullie zijn mijn zachte kussen na een lange dag werk, en staan altijd klaar om mijn gezeur aan te horen van mijn o zo zinnige schooldagen tot mijn drukke schema waar ik me dan maar weer door heen worstel! En daarvoor wil ik jullie bedanken!

Wie zou jij nog graag willen bedanken? Laat het weten in een reactie!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 − 9 =