Nieuw werk, leren en meer ~ Weekview

Vandaag was een week vol nieuwe indrukken, maar ook vol met veel dingen die ik eigenlijk moest leren maar aan de kant heb geschoven! Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees snel verder!

Maandag, 24-04-2017

Vandaag stond ik een beetje op met haast, ik was namelijk zo stom geweest voor elke dag een wekker te zetten behalve… je raad het al voor vandaag! Ik moest namelijk om 09:38 de bus hebben naar het plekje Wildevank in Groningen, om een dagje bij Froukje door te brengen en te werken aan de blogs, en natuurlijk lekker te babbelen.
Om 18:30 was ik eindelijk weer thuis en frommelde ik even een ovenschotel in elkaar, wat uiteindelijk een pan prutje werd omdat mijn glazen plaat van mijn combi magnetron zich in 2en ging splitsen.

Dinsdag, 25-04-2017

Vandaag stond er weer een dagje met bus reisjes op de planning want ik moest naar icare toe om mijn werk telefoon en inlog gegevens op te halen. Hierna kon een middagje installeren en alles bekijken beginnen ik plande mijn inwerk dienst, en meteen erna een eigen dienst (als ik hem krijg)!  Hierna nog een poosje aan de studie gezeten, een instagram aangemaakt voor Fennah (dus ga haar zeker even volgen!)

Woensdag, 26-04-2017

Vandaag was mijn eerste dagje dat ik helemaal niks gepland, ik wou even naar de action en hierna aan de studie! Met de studie was ik snel weer klaar, want wat een werk! Ik ben begonnen bij Orthopedie, en er komt maar geen eind aan latijnse bot namen! Hierna is Anouk even op visite geweest!

Donderdag, 27-04-2017

Om 8 uur ging de wekker vandaag, want om 10 uur moest ik weer paraat staat om een dagje te werken! ’s ochtends karretjes geleegd met spullen die her en der worden achtergelaten, en de rest van de middag kassa gezeten.

Vrijdag, 28-04-2017

Vandaag was rust dag, of nou ja een dag waarop ik niet veel ‘moest’ doen. Ik zou in de avond worden ingewerkt, en heb overdag wat opgeruimd en schoongemaakt in huis!

Zaterdag, 29-04-2017

OEHH, vandaag was het dan mijn eerste werk dag in de thuiszorg! Donderdag had ik al een overdracht gekregen, en ik stippelde even de route zo’n 3x uit! Nog even op de koffie bij paps geweest en hierna weer naar huis om te wachten op een pakketje die dus te laat kwam, waardoor ik hem niet kon aannemen! (sorry fennah, je snacks komen er aan!) Om 22:00 was ik ongeveer vrij, en lekker naar huis gegaan!

Zondag, 30-04-2017

Vandaag heb ik eigenlijk een dagje rustig aan gedaan, ik heb in de middag een paar uurtjes gewerkt en hierna even geskyped met de groep! Ondertussen probeer ik ergens motivatie te vinden om 3 dagen kei hard te gaan leren voor mijn toetsen!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
21 − 15 =