Op jezelf wonen, de minpunten!

Zoals jullie weten woon ik inmiddels al weer 1,5 jaar op mijzelf, wat gaat de tijd toch enorm snel! Voor ik hier kwam wonen kon ik mijzelf uren vermaken op pinterest opzoek naar de meest mooie kamers die ik mij ooit kon wensen. Maar natuurlijk ligt dat niet bepaald binnen mijn budget. Zo behaalde ik minpuntje 1, je zal het moeten doen met de Ikea!

Minpuntje 1,

Zoals je in de beschrijving al las zou ik veel liever een ander uiterlijk van mijn huis willen hebben, en had ik me dat allemaal wat mooier voorgesteld. Bijna mijn hele interieur is een bij elkaar geraapt zooitje en daar begin ik steeds meer een doorn in het oog van te krijgen. Maar als student ga je dat ook niet zo 123 aanpassen, want budget!

Minpuntje 2,

Die haat-liefde relatie met mijn afwas. Zodra er borden worden uitgevonden die uit zichzelf schoon worden, wil ik ze erg graag testen! Want afwassen vind ik een rot klus, eerlijk! Ik sop liever de ramen of de wc pot dan dat ik moet afwassen. Dit lijd er ook vaak toe dat de afwas een week of misschien drie weken blijft liggen en ik mijzelf daarna moet opdragen de afwas te doen, want anders kan ik niet meer koken!

Minpuntje 3,

 

Er word van jou verwacht dat je bij onder andere je ouders koffie gaat drinken, maar halloo ik heb ook 3 koffie zet apparaten hoor! En ze zetten ook nog eens prima koffie!

Minpuntje 4,

Verzamelen, ik ben echt een verzamelaar en dat heb ik van mijn vader. Bij alles wat ik weg wil gooien denk ik vaak dat ik het nog ergens voor ga gebruiken, maar meestal beland het in 1 van mijn 2 troep lades die ik dan met moeite moet doorzoeken als ik weer iets kwijt ben. 100% kans dat het daarin ligt namelijk!

Minpuntje 5,

Eigenlijk alles wat niet genoemd is en je ouders eerder voor je deden?! Wist je dat het huis zich niet vanzelf stof vrij maakt, en dat eten niet op een aanrecht getoverd word?! Hier kwam ik dus achter het afgelopen 1,5 jaar!

Woon jij op jezelf of op kamers? Waar loop jij tegen aan? en wat vind je nou het grootste voordeel? Laat het weten in een reactie!

 

 

You may also like

2 reacties

  1. Misschien is de minimalist challenge wat voor je? Zo kom je van je overige spul af! Daarnaast goed een beeld schetsen hoe je wilt dat het er uit ziet, en zoeken! Ik heb mijn eerste inrichting net als jou gehad, bij elkaar geraapt zooitje. Nu heb ik steeds iets vervangen en begint het steeds meer mij te worden😊 succes!!

    1. Precies, ik merk ook dat ik steeds meer vervang! Die challenge heb je al eerder voorgesteld, ik ga me er nu maar eens echt verder in verdiepen hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
17 − 16 =