Opticien, Ikea en meer.~ Weekview

Goedemorgen, vanaf vandaag kun je op Maandag lezen wat ik de week ervoor allemaal heb uitgespookt. Dit omdat de ‘Challenge accepted’ eigenlijk niet liep, misschien iets om later nog eens te introduceren? Maar voor nu en hopelijk nog een heel aantal weken, mijn weekview!

Maandag, 06-03-17.

Maandag vind ik altijd een best oké dagje, school tot 11.45uur en hierna de hele dag om dingen te regelen en boodschappen te doen. Ook dit moest vandaag weer gebeuren. Eerst naar de Opticien gesneld voor een oogmeting en het uitzoeken van een bril. Hierna Tuinland bellen om een rooster foutje op te lossen wat ik dus ook via de mail had kunnen doen. Na alle kleine regel dingetjes was het alweer 16 uur geweest. Ik besloot eten van de dag ervoor op te warmen, en lekker achter mijn laptop te kruipen om een avondje te skypen!

Gekozen montuur bij Specsavers.

Dinsdag, 07-03-17.

Dinsdag is een dag met veel theorie op school, ik ben dus altijd behoorlijk moe en vol gestouwd als ik weer thuis kom! Vandaag heb ik uit school even de boodschapjes voor de week gedaan, en begon ik daarna te werken aan dit artikel. Ow ik heb ook nog even de afwas van vorige week bijgewerkt. Nu moet ik eigenlijk nog schoonmaken maar dat stel ik nog wel eventjes uit! Vanavond komt Anouk even langs en een hapje eten, hierna duik ik lekker vroeg mijn bed in want er komen 2 hele volle dagen aan!

Woensdag, 08-03-17.

Vandaag was ik spontaan een dagje vrij van school, ik hoefde alleen even een artikel te schrijven voor onze LOB schoolkrant, en kon hierna de champagne fles opentrekken. Dit heb ik niet gedaan omdat ik rond 09:30 het berichtje verstuurde dat ik alles af had en ging genieten van mijn vrije dag, iedereen reageerde dan ook erg verbaast. Ja, sorry ochtend mens hier!
Vanmiddag ben ik met Rebecca en Silja naar de Ikea geweest, en heb ik natuurlijk weer meer gekocht dan dat ik wou. Onder anderen een nieuwe fruitmand, en kussen, panda beer, football bal en schaar.(net zo erg als bij de Action, denk ik.) Hierna hebben we nog even Silja haar nieuwe kamer bekeken en moesten we rennen om de bus te laten stoppen. En nu lekker vroeg op bed!

Kar van ons alle 3. 😉

Donderdag, 09-03-17.

Vandaag had ik een dag masterclass van de MBO-topacademie. We moesten ons om 11:45 melden bij het KPN gebouw in Groningen om vervolgens 3 trainingen te krijgen en foto’s te laten maken. De eerste training ging over kwaliteiten en waar jij deze kwaliteiten kan inzetten. Hierna gingen we het hebben over presenteren en een interessant verhaal over brengen. Deze trainingen waren ZOOO interessant echt niet normaal! Ik heb veel dingen kunnen meenemen voor mijn Inspiratie lessen maar ook voor toekomstige presentaties.
Intussen ben ik gedouched en hang ik half in mijn bed dit te typen, dus ik denk dat het een vroeg avondje word! Tot morgen 🙂

Vrijdag, 10-03-17.

Ja, wat zal ik jullie eens vertellen over vandaag. Ik ben naar school geweest, had daar 3 hoorcollege’s wat altijd een behoorlijke opgaaf is op vrijdag middag. Ik heb schoongemaakt, schone was opgehaald bij mijn ouders, gekookt en verder vooral niks gedaan en genoten van het weer!

Zaterdag, 11-03-17.

Wat is het heerlijk weer geweest vandaag! En wat heb ik ervan genoten! Aangezien de workshop ‘denksport voor je hond’ niet door ging, heb ik besloten met fennah richting de plas te gaan en hebben we zo’n dik anderhalf uur gewandeld om de plas en op het militair oefen terrein. Na deze wandeling heb ik niet zoveel meer gedaan, ik heb voornamelijk TV en Netflix gekeken en geknoeid met het e-mail adres van mijn blog, en ja ik heb het aan de praat!

Met de fiets naar de plas.

Zondag, 12-03-17.

Goedemorgen! Ik ben lekker vroeg  uit de veren en dat mag ook wel! Om 12 uur word ik op werk verwacht en vanavond zal ik toch huiswerk moeten maken, precies waar de zondag voor bedoelt is dus!
Intussen is het alweer avond en heb ik mijn huiswerk af, eten op en artikel ingepland! Nu nog even gouw een presentatie voorbereiden voor morgen en dan HOP weer een nieuwe week tegemoet!

Vonden jullie het leuk om mijn weekview te lezen? Wat is jou hoogte punt van deze week? Laat het weten in een reactie!

 

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 − 21 =