Pickwick Q & A

Onder het genot van een kopje thee, en de vragen die ik afgelopen maand heb opgespaard, heb ik voor jullie deze Q&A geschreven. Benieuwd naar welke vragen ik tegen kwam? Of mijn antwoorden? Lees dan snel mee!

Waar voel je jezelf het meest op je gemak?:

Ik denk dat ik hierop wel thuis moet antwoorden, hier ben ik gewoon mijzelf en ren ik het liefst dagen in mijn behaarde joggingbroek, met een dikke trui rond niemand die me ziet, niemand waarvoor ik me hoef te schamen!

Welke gave zou je willen hebben?:6b3082eb-cb21-4bfa-b041-6db2452ff221

Gedachtelezen! Op stage heb ik zorgvragers die niet kunnen communiceren, op deze manier zou ik kunnen achter halen wat ze denken en kan je je hier op aanpassen. Natuurlijk is het in veel meer situaties handig maar kan ik niet zo gauw opnoemen welke!

Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?:

Oww dit is een goede! Snoepjes uit de kast pakken zonder dat mijn ouders daar van wisten, en dan mijn zusje of broertje de schuld proberen te geven?! Ik denk dat deze wel telt!

Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?:

Ik denk dat ik dan niet heel gelukkig zou zijn, ik ben gek op mijn strakke planningen met afspraken. Dus ik zou denk ik plannen voor mijn blog, artikels in voren schrijven, leren hoe ik een eigen website in HTML kan bouwen of zoiets nuttigs. En natuurlijk lekker in het bos wandelen met de hond!

Wat is jou meest dierbare plekje op aarde?:6a221783-92a7-4106-8ad2-929051252364

Mijn eigen huisje! Hier kan ik gewoon doen en laten wat ik wil zonder dat er iemand mij raar aankijkt of zegt dat ik teveel achter de laptop zit. Gewoon, mijn eigen plekje! Heerlijk!

Waar mag ik je ’s nachts voor wakker maken?:

Hamka’s chips. (totaal geen chips probleem hoor! :$)

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg?:

Dit is een zilveren kettinkje met mijn naam erin gegraveerd. Deze kreeg ik van mijn ouders toen ik mijn VMBO diploma behaalde, en een beetje voor mijn 16e verjaardag! Helaas kan ik hem niet altijd dragen van wegen mijn werk in de zorg, maar als ik even niet werk hangt hij om mijn nek!
Oww jah, en als kind was ik waarschijnlijk ook super blij met een baby born of iets in die richting, maar ik vond het kettinkje toch wat belangrijker!

(hier nam ik even pauze, om mijn koude thee op te drinken)

Nog één vraag om het af te leren!

Wanneer komt het kind in jezelf weer boven?:

Zodra ik een speelgoed winkel binnenstap, naar disney channel kijk, of een ballenbak zie! En dan mis ik stiekem die tijd ook wel dat je dan met smekende ogen mama aan kon kijken en toch weer thuis kwam met die nieuwe barbie pop!

Ik heb voor jullie ook een vraag gekozen en die luid; Welke droom zou je heel graag zien uitkomen? Zet je antwoord in een reactie, want ik ben heel benieuwd naar jullie dromen.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 3 =