Quotes die veel voor me betekenen

Uren lang kan ik op pinterest rond snuffelen naar de beste quotes die aansluiten op mijn half depressieve / half opgewekte leven. Ik bekijk ze allemaal, sla ze op als nodig maar er zijn maar een aantal die mij echt bij blijven. Benieuwd maar mijn grootste levens lessen, met behulp van een quote. Lees dan snel verder!

‘Si vas a soñar, sueña el grande’

Betekenis: Als je droomt, droom groot.

Deze quote heeft vrij veel voor mij betekend, soms wist ik het even niet meer. Wil ik alles wat ik doe wel? Of niet? Soms heb ik een droom, dat mijn blog doorbreekt of dat ik alles in één keer haal binnen mijn opleiding. Dat dit grote dromen zijn lijkt me vrij duidelijk. Maar of ik ze ooit zal waarmaken? Geen idee! En dat hoeft ook helemaal niet, want dromen mag en moet soms ook!

‘Nada pasa porque si’

Betekenis: Niet gebeurt zonder een reden.

Ook deze quote heeft veel voor me betekend. Soms wist ik niet waarom en waardoor dingen mij overkwamen, ik probeerde een reden te vinden. Die ik helaas niet altijd vond. Maar stiekem ergens in mijn achterhoofd wist ik wel dat er overal een reden voor is, misschien niet de meest voor hand liggende reden. Maar hij was er wel degelijk!

‘It’s ok tho be a glowstick, sometimes we need to break before we shine’

Betekenis: Het is oke om af en toe een gloeistokje te zijn, soms moeten we breken voor we stralen.

Raakt deze quote je niet dan verklaar ik je bij deze voor gek! Hij spreekt eigenlijk voor zich, soms moet je even vallen voor je hoger kunt komen of beter kunt opstaan. Deze quote helpt mij door alle zware tijden, net als mijn o zo leuke dromen!

Heb jij ook een quote die je door het leven heen helpt of heeft geholpen? Laat het dan weten in een reactie! Want ik ben zeer benieuwd, en kan zeker nog wel wat levenslessen gebruiken!

You may also like

2 reacties

  1. Mooi artikel Carmen met mooie quotes 🙂

    Er springt me op het moment maar één quote te binnen. Wel een Duitse… “Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende.”

    Maar dat was ook te verwachten van mij :p

  2. Ik vind dit soort artikelen altijd zo leuk om te lezen. Ik houd ook enorm van quotes. Heb ook een hele verzameling op pinterest. Eentje die ik mooi vind en me nu te binnen schiet : dont forget to be awesome today.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 − 27 =