Rorschach Tag

Huh, dit heb ik nog niet eerder gezien? Ik hoor het je gewoon denken terwijl ik werk aan dit artikel! Maar dat klopt wel, deze tag heb ik namelijk zelf bedacht. Al een poosje wou ik het voor jullie uitwerken maar liet mijn fantasie mij in de steek, maar we zijn er gekomen!

Rorschach wat? Je kent ze vast wel die rare vlekken die een psycholoog mensen op tv voorhoud, waarin je iets moet zien. Iedereen ziet wat anders en dat maakt deze afbeeldingen zo bijzonder.

En hoe verwerk je dat in een tag? Heel simpel, ik heb 3 afbeeldingen uitgezocht waar ik mijn beeld bij vertel, en dat kun jij ook doen. Want iedereen die wil mag deze tag overnemen!! ( Ik vind het wel leuk om ze te lezen dus laat me het zeker even weten op social media!) 

 

Vlek 1,

In deze vlek zie ik 2 chihuahua’s in het midden hoort een spiegel te staan en zo zie je de reflectie. De chihuahua wat er dus eigenlijk één is staat op 2 stenen, en kijkt in het water.

 

Vlek 2,

Deze ‘vlek’ zou ook een spiegel in het midden moeten hebben net als de eerste. Ik zie namelijk een dame die aan een make-up tafel zit. ze kijkt uitgebreid in de spiegel, en is zich vast en zeker aan het opmaken achter haar is nog ruimte op het bankje waar ze op zit hier licht een konijntje op. Lekker tegen zijn baasje aan te knuffelen!

 

Vlek 3,

deze vlek hoort voor mijn idee niet gespiegeld, ik zie namelijke en verdrietige clown. De clown huilt en heeft een beetje naar beneden staande ogen. Zou hij ontslagen zijn? Of is zijn ballon hond weggelopen?

Wat zie jij in de laatste vlek? Zou hij wel gespiegeld moeten zijn? Laat het even weten in een reactie!

(wil je deze tag over nemen? Laat me het dan even weten op sociale media! Ik ben zeer benieuwd wat jullie van deze afbeeldingen maken!) 

 

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 16 =