School, Laatste werkdag en meer… ~ Weekview

Een week met veel ups en down. Eindelijk weer wat vrije tijd, maar ook weer terug naar school en natuurlijk afscheid nemen bij Tuinland. Benieuwd wat dit nou allemaal inhoud? Lees dan snel verder!

Maandag 04-09-2017,

Een rustige dag, waar ik opzich wel echt aan toe was! Ik heb een hoop regel dingetjes gedaan, om vervolgens bijna te vergeten om de planten water te geven. ‘S avonds moest ik een paar uurtjes werken, en die vlogen eerlijk gezegd om! Binnen no time, stond ik weer thuis opzoek naar een snack om nog een paar uurtjes voor de tv te verdwijnen.

Dinsdag 05-09-2017,

Vanmorgen had ik een herfst shoot met Anouk, het was even prutsen om alles in manual te fotograferen. Maar er zitten een aantal mooie plaatjes tussen! Intussen ben ik hier en daar in mijn vrije tijd de foto’s aan het editen, en dan kunnen jullie ze ook binnenkort zien! Na de shoot, hebben we even bij plein 10 gelunched om daarna nog even bij mij thuis op de bank te kletsen onder het genot van een grote kop thee! ‘S avonds moest er door ons beide weer gewerkt worden!

Woensdag 06-09-2017,

Ook vandaag ben ik weer de hort op geweest, ik zou samen met een vriendin gaan lunchen en dat was dus alweer bij plein 10! Hiervoor had ik even een statief gescoord bij de mediamarkt, om ook eens zelfportretten te kunnen shooten! Na het eten zijn we vrij spontaan een juwelier ingelopen en daar heb ik een tweede gaatje laten schieten in mijn oren! Vrij spontaan maar soms kan dat even 🙂

Donderdag 07-09-2017,

Ready! Vandaag moest ik naar school! Whaattt ja, ik moet nog een jaar tot ik verpleegkundige ben en vandaag moesten wij de peercoaching spellen voor morgen voorbereiden. Maar zoals wij dacht, goed gekopieerd is altijd beter dan slecht bedacht toch? We speelden een spel met een rebus en coaching, waarbij iedereen opzich wel goed mee deed! Dus mocht je dit lezen en erbij aanwezig waren, bedankt voor je inzet!

Vrijdag 08-09-2017,

Op de inroductie wil ik niet te veel ingaan, behalve dat het koud, nat en blegghh was. We moesten namelijk met zon 50 man in een partytent op een drassig grasveld, dat werkt niet met pubers! Na het kou kleumen, ben ik lekker op de bank gaan liggen tot ik moest gaan werken. Het eerste afscheid moest zelfs al plaats vinden, en daar was ik nog niet helemaal klaar voor. Maar soms moet je nieuwe kansen gewoon aanpakken!

Zaterdag 09-09-2017,

Nieuwe dag, nog steeds het zelfde werk! En wat was het druk! Ik heb continu hulp moeten hebben om al mijn taken te volbrengen en nog kreeg ik niet alles af! ‘S avonds was ik dan ook niet erg veel meer waard!

Zondag 10-09-2017,

Mijn laatste werkdag bij de tuinland, een drukke dag maar ook een dag waarop ik goed afscheid kon nemen van al mijn super collega’s! Anouk bracht me met de auto heen en weer, en na werk heb ik nog even bij paps en mams warm gegeten. (guess what, patat en appelmoes!!!) Ook na vandaag kon ik niet veel meer gedaan krijgen! Ik heb heerlijk wat gelezen in mijn opgeruimde slaapkamer (nog bedankt daarvoor Anouk!) en toen vielen al snel mijn ogen dicht!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? En heb je ook wel eens ergens ontslag genomen? Laat het mij even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 − 9 =