School, Rust en meer… ~ Weekview

Een week waarin ik echt moest wennen aan de nieuwe situatie, maar ook een week waarin ik rustig aan kon doen en vrije tijd had?! Je leest het vandaag in de nieuwe weekview!

Maandag 11-09-2017,

Toen mijn wekker om 07:30 ging, had ik nog totaal geen zin om uit bed te komen. Maar het moest wel, vanaf vandaag heb ik weer elke dag (of eigenlijk ma t/m do) school! Een raar iets om zo te zeggen, en eigenlijk beviel het werkende leven mij ook wel. Gelukkig had ik na school niks meer op planning staan, en kon ik lekker genieten van het modellen drama op de maandag avond!

Dinsdag 12-09-2017,

Ook vandaag voelde het nog wat onwennig om naar school te gaan. Om 6 tot 8 uur op een dag stil te zitten om zeer oncomfortabele stoelen wat je concentratie ook niet beter maakt. Gelukkig was ik vandaag wat eerder vrij dan gister en kon ik nog wat aan klungelen in het huishouden, wat overigens ook wel echt nodig was (de afwas dan!)

Woensdag 13-09-2017,

Het opstaan ging al wat makkelijker en sneller dan de voorgaande dagen, vandaag had ik na school een late dienst en omdat ik me al niet al te goed voelde ben ik van te voren langs de super geweest om gember en citroen te halen. Want in ziek worden heb ik helemaal geen zin. De dienst vloog voorbij en voor ik het wist stond ik alweer thuis, me klaar te maken om naar dromenland te gaan.

Donderdag 14-09-2017,

Jeeej, nog een dag school en werken! Tussendoor heb ik de gember thee gemaakt om mijn weerstand weer even een boost te geven, maar na die gember thee voelt mijn keel niet echt beter aan! Hopelijk is dat morgen anders, of ik was al te laat met mijn huishoudelijke genees tips. Eenmaal thuis heb ik de tv nog even aangezet, maar dat duurde niet lang. Ik ging vrij vroeg slapen, maar dat mag ook na een week met nieuwe indrukken.

Vrijdag 15-09-2017,

Elke vrijdag ben ik vrij van school, en ik heb dus ook heerlijk uitgeslapen! De rest van de dag druk in de weer met huiswerk en wat dingen bijspijkeren, en ’s avond nog even aan het werk! Heel interessant was deze dag niet zoals je wel leest!

Zaterdag 16-09-2017,

Een vrije zaterdag is iets wat ik al een jaar of 2 niet meer ken. Maar het was vandaag toch echt zover! De hele ochtend heb ik nog rustig aan gewerkt aan school en de laatste dingen afgemaakt die wij aankomende week moeten inleveren. Hierna heb ik nog even een paar foto’s bewerkt en toen stond Anouk alweer op de stoep! We hebben even wat films gekeken en lekker gegeten!

Zondag 17-09-2017,

De dag dat ik deze weekview weer aan het typen ben en mijzelf over een paar uurtjes alweer ga klaarmaken om een late dienst te gaan werken. Erg veel bijzonders zal er vandaag niet gebeuren!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Hoe heb jij je eerste school week dit jaar beleeft? Laat het even weten in een reactie.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
7 + 24 =