SinterKerst, en Nieuw swap!

Na een aantal weken in spanning te hebben gewacht was het eerste kerstdag 2016, dan eindelijk zo ver! Mijn pakketje mocht open! Zodra ik wakker was, en de hond had uitgelaten kon je mij vinden met een kop thee op de grond voor de kerstboom. Het was UITPAK tijd!

aller eerst mijn complimenten voor de mooie rode strik die ook nog eens op zijn plek bleef! Na een hoop gestuntel met de schaar en plakband, kon het doosje eindelijk open! En daar vond ik 5 cadeautjes, en een kerstkaartje!

Maar wat heb ik gekregen?;

  • twee kaarsen (roze en perzik kleur)
  • een kerstboom hanger met een herten hoofd.
  • een kerstboom hanger in de vorm van een kerstboom.
  • En als laatste een sneeuwbolbolltje ding, maar deze heeft de reis vanuit België helaas niet overleeft. (Of mijn geschud met de box toen hij binnen was om te raden wat erin zat. SSSSTTT)

De hangertjes heb ik meteen in de boom gehangen, en passen er prima bij! Dus bij deze wil ik Silke van SCNVM.com bedanken! (Dus een dikke smakkerd voor jou :-* )

Maar voor wie was ik de kerstvrouw?

Ik was de kerstvrouw voor Jessy,  van passportrebel.com ! Hopelijk vind jij je pakketje ook leuk 🙂

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 + 9 =