Smile, ik ben een sinaasappel

Sinaasappels, ze zijn groter dan de druif maar nog niet het grootste fruitstuk. Maar is het grootste fruitstuk wel te behalen? Ik ben in ieder geval een blije sinaasappel! Geen idee waar dit over gaat, of heb ik het al een beetje verraden? Lees snel verder!

Allereerst! He leuk dat je dit lees! Vind je dit nou een hele rare naam voor een artikel lees dan eerst mijn voorgaande comfort-zone artikelen 1 en 2   !

Mooi als je nu op de hoogte bent of als je mijn blog al een poosje leest, weet je dat ik mijn comfort zone uitdruk in fruit, en dat ik mijn comfort zone heel graag wil uitbreiden!

Gegroeid,

Intussen tijd is de MBO Topacademie afgelopen, en kan ik dat voor een deel achter me laten. Ik heb iets meer tijd en blog daardoor post ik nu ook 3 x per week, in plaats van 2 x had jij dat al door?

Maar daar ging dit artikel niet over, ik probeer mijn negatieve spiraal te ontsnappen door mijzelf mijn groei te laten inzien en dit op te schrijven. Want ik vind dat ik al weer een fruitsoort omhoog mag, in mijn pitch zei ik het al maar nu gaat het ook online. Ik vind mezelf een sinaasappel!!! ik kan veel meer hebben ben een minder emotioneel wrak en durf me stukje bij beetje open te stellen voor vreemden die ik pas leer kennen. Klinkt goed toch?

Ik ben blij!

Zoals ik al zij ik ben gegroeid en ik ben er blij mee! Ik durf meer denk soms wat minder na over de mening van anderen en pas mijn keuzes niet meer altijd op aan. Ik kies voor mezelf, en dat is ook wel echt nodig geweest de afgelopen tijd. Want de mensen om mij heen bepalen niet mijn leven maar dat bepaal ik toch echt zelf! En daar hoort keuzes maken bij, of ze nou positief of negatief zijn je kan niet altijd als een enorme twijfel rond lopen!

Voor mij is mijn groei en dan bijzonder die van de afgelopen 3 maanden een stok achter de deur, maar ook een eye opener. Ik kan het wel!

Waar werden jullie de afgelopen dagen happy van? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 − 22 =