Sollicitatie, #EPIC en meer… ~ Weekview

Vandaag bekijken we even wat ik afgelopen week heb uitgevoerd op deze wereld! Mijn dag tot dag leven lees je hieronder!

Maandag, 13-03-17.

Vandaag begon met een hoop zenuwen, eerst had ik een presentatie op school en ik had me nogal beroerd voorbereid of eigenlijk helemaal niet voorbereid! Gelukkig is het allemaal goed gekomen, en heb ik het gehaald samen met mijn groepje (jeeeej, toppers!) . Hierna heb ik poos gewacht op school, aangezien ik een afspraak had met Cynthia. Waar ik niet te veel op in ga, aangezien jullie dat al hebben kunnen lezen in mijn artikel van gister.
Na het gesprek naar de opticien gesneld om mijn bril op te halen, en hierna voornamelijk aan het wennen geweest.

Dinsdag, 14-03-
17.

Vandaag begon zo gezegd op een laag pitje, het eerste uur was in overleg uitgevallen en we mochten hierna een film kijken. Omdat de docent andere afspraken had staan! Hierna moest ik op naar een sollicitatie, die voor mijn gevoel half-half verliep. We moesten speed daten waarbij je dus verschillende tafels afgaat, 2 tafels waren wel enig sinds tevreden 1 tafel daarin tegen begon over hele wetgevingen en regels wat betreft planning. Maar er is nu niks meer aan te doen dus de tijd van het afwachten is aangebroken!

Woensdag, 15-03-17.

Vandaag was het zover ik ga voor het eerst stemmen! Na een hoop kieswijzers, inlezen en overwegen heb ik mijn keuze gemaakt en stop mijn ik mijn stempas in mijn school tas. Ik fiets er toch langs heen, dus kan ik meteen even naar binnen huppelen. Ik maakte een rondje rood, en huppelde weer naar buiten, zo dat zit erop! Nu geniet ik alweer! Van het mooie weer, en mijn vrije avond en dag (morgen) .

Donderdag, 16-03-17.

Eerlijk is eerlijk, wat doe jij op je vrije dag?! Netflix kijken? Eten? Even bij je ouders op bezoek? Nou dat is dus precies wat ik heb gedaan! Ik heb eerst even mijn was bij mijn ouders gebracht, hierna de kranten wijk van mijn broertje gelopen met Anouk. Waarnaar we de rest van de middag netflix hebben gekeken, mag toch ook wel eens?
Toen Anouk weer op weg naar huis ging heb ik nog even met Kevin, Falco en Froukje gebabbeld op skype waarnaar ik op tijd op bed ben gegaan!

Vrijdag, 17-03-17.

Na een behoorlijk beroerde nacht, heb ik mezelf uit bed getrommeld om me aan te kleden en wat make-up op te smeren. Waarnaar ik naar school vertrok voor 2 hoorcollege’s. Erg vermoeiend altijd maar wel interessante vakken! Bij het laatste potje hebben we nog even een potje Kahoot gedaan en ik behaalde samen met een klasgenoot de 2e plaats, met maar 2 foutjes van de 14! Vanmiddag nog even een sollicitatie verstuurd en verder gelezen in mijn boek, de honderd jarige man die uit het raam klom en verdween.
Later nog even wat foto’s gemaakt met Anouk die alweer langs kwam! Vereenzamen doe ik in ieder geval niet, alles positief bekijken!

Zaterdag, 18-03-17.

Vandaag was het unboxing dag voor #echtepostiscool, meer hierover komt natuurlijk later in een apart artikel, maar ik kan je zeggen ik heb een aantal gave dingen gekregen!
Hierna snel door naar werk, en daar verschillende dingen gedaan en zo ongeveer een halve marathon gelopen. (oke dat viel vast wel mee) Hierna heb ik een paar uurtjes op de bank gelegen en ben ik daarna naar de verjaardag van een goede vriendin geweest. Een maal thuis kreeg ik te veel opmerkingen dat ik nog veel te laat op was etc. Mensen zijn dat dus blijk baar niet gewend van mij! hahah oeps!

Zondag, 19-03-17.

Toen ik om 01:45 eindelijk besloot mijn ogen dicht te doen en naar dromenland te vertrekken, was vandaag dus al begonnen.
Maar mijn echte dag begon pas om 10 uur toen ik mijn ogen weer opende. Anouk stond een half uur later alweer op de stoep! We dronken een kop koffie, deden een klein boodschapje en zitten nu te lunchen met tosti’s en onze serie! Vanavond nog even naar mama toen, en geregeld dat ik daar ook mag eten, IDEAAL!

Wat hebben jullie deze week gedaan? En ben je alweer klaar voor de volgende!?

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 − 8 =