Sollicitatie, Skype en meer… ~ Weekview

Deze week was een week zoals ik een week graag een week zie zijn. Hoe vaak heb ik nu het woordje week gebruikt? (6x, vergeet de titel niet) nu serieus, deze week was een prima week! En dat zul je lezen ook!

Maandag, 03-04-17.

Vandaag begon nogal lui, ik ben namelijk het eerste uur vrij en dronk een heerlijke latte caramel lang uit op de bank waarna ik slenterend door de kamer mijn spullen bij elkaar zocht.
Eenmaal op school moest er iets harder gewerkt worden, en aten we om 9:15 uur een euro burgertje van de mac want dat is heel normaal midden in de les! Na school nog een gesprek met het schoolmaatschappelijk werk, die mij nog even een hart onder de riem stak. Thuis nog even aan de schoonmaak geweest en intussen lig ik lekker op bed te beppen met de skype groep!

Dinsdag, 04-04-17.

Zo alweer een dagje school, en daarna heb ik boodschappen gedaan de laatste dingen schoongemaakt en kwam anouk ’s avonds langs om taco’s maken HMMMM smullen! Maar niet zo handig om deze te eten, ik zat er letterlijk helemaal onder.

Woensdag, 05-04-17.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik vanmorgen niet zoveel zin had mijn bed uit te komen, maar ik heb het wel gedaan! 2 uurtjes met de tovertafel op school gespeeld, en hierna mentor gesprek gehad. Waaruit blijkt dat ik best wel goed op de rit ben, feest!
Hierna was het tijd om te werken! Eerst een paar uurtjes op perk en daarna op, kleding. Perk vond ik lastig, ik kende er niks en moest erg veel na vragen waaronder ook de werkzaamheden. Ik was dus best wel blij dat ik hierna weer naar de kleding mocht waar ik gewoon één duidelijke taak kreeg!!

Donderdag, 06-04-17.

Vandaag had ik school, hierna snel naar huis om de hond uit te laten en even te snacken met Anouk. Twee uurtjes later was het alweer zo ver, op naar school om vervolgens met autos naar de MBO topacademie netwerk avond te gaan. En ja, dat moest ik opzoeken in mijn agenda. Zoveel indruk heeft het dus op mij gemaakt, euhhmm NOT!
Maar het was zeker leuk om eens mee te maken en heeft me wel mooi een bloemetje opgeleverd.

Vrijdag, 07-04-17.

Vandaag kon ik iets langer blijven liggen, ik had namelijk een sollicitatie gesprek onder schooltijd (ja, oeps) en ben AANGENOMEN! Ik werk nu ook als verzorgende IG bij Icare, in de thuiszorg! HAPPY ME!
Hierna moest ik werken, waren veel collega’s super blij voor mij natuurlijk. Ook al kreeg ik ook veel vragen, of ik dan wel bij de tuinland bleef. En mochten jullie dit lezen, natuurlijk blijf ik daar ook!!!

 

Zaterdag, 08-04-17.

Om 7 uur ging de wekker al weer, om een dagje kassa te draaien. Ondertussen nog even geholpen op perk, maar al gouw moest ik weer terug omdat het zo druk was! Behoorlijk aanpoten dus. ’s avonds naar de snackbar geweest. want na zo’n lange dag nog koken bestaat voor mij niet. Hierna vroeg mijn bed in gedoken, en heerlijk wat uurtjes gesnurkt!

Zondag, 09-04-17.

Iets wat mij vaker overkomt, is dat ik zonder wekker om 7 uur naast mijn bed stond. Terwijl ik daarvoor nog even heerlijk op bed had gelegen. Ik appte mijn ouders of ik op de koffie kon komen, en dat kon als ik zelf de koffie meenam. Dus zo gezegd, zo gedaan! Ik op de fiets met mijn bus koffie, om daar even wat koffie te drinken! Daarna op naar werk, waar ik de dag op perkgoed door mocht brengen.
Intussen net mijn eten op, en druk aan het typen voor jullie!

Wat hebben jullie deze week gedaan? En wat zou je binnenkort graag willen lezen? Laat het even weten in een reactie.

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
7 + 24 =