Steptember?

Zoals jullie weten zit ik in een blog groep, hierin bespreken we blog gerelateerde dingen maar kunnen we ook heel goed over andere dingen praten. Rosita zit ook in deze groep, en mocht je haar blog nog niet gevonden hebben het is zeker een aanrader!

Als je haar blog wel kent, weet je vast ook dat Rosita cerebrale parese heeft. Hoe en wat dit precies inhoudt kun je vast wel op haar blog vinden.

Maar wat is nu Steptember?

Steptember is een initiatief vanuit de BOSK een vereniging voor mensen met cerebrale parese. Het doel is om van 4 September tot 1 October 10.00 stappen per dag te zetten, om geld in te zamelen! Met een donatie van 35 euro, komen ze alweer een stap dichterbij de uitgave van een doe boek waarmee kinderen met CP leren omgaan met hun handicap.

Nu vroeg Rosita vrijdag of er nog meer mensen waren die mee wilden doen, en daar was is dan! Binnen 5 minuten had ik toegezegd 10.000 stappen per dag te doen! Maar toen, begonnen we met inschrijven dit liep niet heel lekker! Mails kwamen niet binnen, of er werd niet door gelinkt naar de betaalpagina. Maar intussen zijn wij alle drie ingeschreven en zijn de eerste donaties binnengekomen. Wil jij ons ook steunen? Doneer dan hier!

Groen licht,

Ik heb laatst ook te horen gekregen dat ik weer mag gaan hardlopen, van de fysiotherapeut. Dus ik hoop hiermee ook mijn eigen conditie te verbeteren, en misschien wel weer de stap te zetten om te gaan hardlopen.

Heb jij wel eens geld ingezameld voor een goed doel, door iets te doen? Of door een challenge aan te gaan? Laat me het even weten in een reactie! En mocht je nog tips hebben hoe ik die 10.000 stappen per dag ga zetten gooi dat er dan ook even bij in!

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 − 9 =