Summer bucket list, heb ik alles gedaan?

In de vakantie heb ik een lijstje geplaatst met alles wat ik wou gaan doen in de vakantie. Zo wou ik een bezoekje brengen aan de zeehondencreche, een camera kopen en oefenen met fotograferen en beter mijn planningen houden. Maar is dit wel allemaal gelukt? Je leest het vandaag!

Zullen we maar beginnen met de dingen die ik niet gedaan heb?

Wat ik niet heb kunnen doen in mijn vakantie,

Natuurlijk bedenk je een hele hoop dingen die je graag wilt doen, maar niet alles komt er werkelijk van terecht. Zo heb ik nog altijd geen bezoekje gebracht aan de zeehondencreche, hou ik me nog niet altijd aan mijn weekplanningen, heb ik niet voor het gezin gekookt en ben ik ook niet wezen shoppen in Groningen.

Ik kwam erachter dat mijn lijst misschien iets te veel was, en besloot voor mijn eigen ontspanning te kiezen wat immers ook regelmatig nodig is!

Dit is overigens Anouk, niet ikke 🙂

Wat ik wel deed,

Natuurlijk heb ik ook een aantal dingen wel gedaan! Zo heb ik een spiegelreflexcamera gekocht, namelijk de canon 1300D en ben ik daarmee druk aan het oefenen geweest. Ik heb veel gelezen, dan wel over fotografie en bewerking hiervan maar toch!

Ik nam mijn gezin mee naar de pizzaria, in plaats van voor ze te koken! Zo zadelde ik niet iedereen op met mijn vegan lifestyle en kon iedereen kiezen waar hij of zij zin in had. We hebben het natuurlijk super gezellig gehad, en ik denk dat ik vaker mijn gezin wil meenemen uiteten!

Hoewel ik dan niet in Groningen ben wezen shoppen, ben ik wel naar Zwolle geweest om daar een bezoekje te brengen aan de primark en een vegan snoepwinkeltje! Samen met Anouk hebben wij ons prima vermaakt!

Natuurlijk blijven de dingen die ik nog heb gedaan gewoon op mijn lijstje staan en wil ik deze nog wel binnenkort gaan doen.

Hebben jullie alles gedaan wat je deze zomer wou doen? Of neem jij nog dingen mee naar de herfst vakantie? Laat het even weten in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 − 5 =