Terras, Deadlines en meer… ~Weekview

Mijn week zat vol met verassingen, maar ook stress (dit krijg je dus, als je een to do list maakt) gelukkig heb ik deze week ook erg veel gelachen! Benieuwd wat ik heb gedaan? Lees dan snel mee!

Maandag, 29-05-2017

Vandaag begon met een enorme twijfel, jurkje of broek? Uiteindelijk werd het de broek, waar ik me prima in heb gered! Na een school dag waarin ik bijna niks heb gedaan (Verassend he!) ging ik met een aantal mede studenten naar het terras. En zoals jullie vast weten kwam van het ene drankje het ander en was ik binnen de kortste keren 21 euro armer. Maar kan ik wel eerlijk zeggen, dat ik het hartstikke leuk heb gehad! Thanks boyss!

Dinsdag, 30-05-2017

Lekker rustig opstarten, was er niet bij vandaag we begonnen namelijk met een les bom vol theorie! Gelukkig hierna wat minder intense lessen gehad. Na school, snel even langs huis om Fennah uit te laten en hierna een middagje kassa gezeten bij Tuinland!

Woensdag, 31-05-2017

Vandaag hield kwa lessen vrij weinig in (alweer), maar hier kunnen we niets meer aan doen. Gelukkig mochten we op tijd weg, waardoor ik thuis net iets rustiger aan kon doen dan ik gewend was. Ik denk dat Fennah haar wat langere wandeling wel kon waarderen. Net zoals gister heb ik hierna een middagje kassa gedraaid! en had ik ’s avonds Anouk nog even  over de vloer!

Donderdag, 01-06-2017

Lieve lezers, ik kon uitslapen! Dit zag je vast niet aankomen, hahaha! Ik heb heerlijk uitgeslapen en opgestart met een kop koffie en de hond. Hierna even een bezoekje aan de tandarts en door naar het werk!

Vrijdag, 02-06-2017

O stress, waarom kun je niet gewoon weg blijven! Vandaag heb ik alle deadlines op een rijtje gezet, en ik werd er niet zo vrolijk van! Ik moet nog zo intens veel doen voor school maar wil ook met zoveel andere dingen bezig!  Vandaag heb ik examen gehad, die ik niet haalde ik had namelijk 93% en je moest 95% halen. ZUUUUURRR! Maar de 20ste gaan we voor de herkansing, nog even iets meer oefenen en dan moet het goed komen toch?!

Zaterdag, 03-06-2017

Vandaag stond er een dagje werken voor de boeg, ik was behoorlijk blij dat ik van de orthopeed alles weer gewoon mocht doen en geen ‘rust’ meer hoef te houden! Hierdoor heb ik het grootste gedeelte van de dag geholpen op perk, en enorm gelachen! (er zijn dus redenen dat ik geen water geef! ) 

Zondag, 04-06-2017

Om 6 uur ging de wekker alweer! Want er stond een ochtend dienst thuiszorg op de planning! Gelukkig een route die ik persoonlijk erg leuk vind om te doen, met een hoop lieve mensen! Hierna even koffie gedronken met papa en mama, en even een bezoekje gebracht aan de Praxis om plantjes te halen. Eenmaal thuis heb ik niet veel gedaan, euhhmm dat was het al wel!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Laat het even weten in een reactie!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 8 =