The ultimate vegan box ~ Review

– Let op dit artikel bevat spoilers, over de inhoud van deze box –

Als je mij volgt op twitter zul je vast weten dat ik afgelopen vrijdag een vegan verassingsbox heb besteld! Niet alleen omdat ik benieuwd ben wat erin zit, maar ook omdat ik continu hetzelfde maak kwa eten en dit mij misschien op nieuwe ideeën kan brengen! Zullen we dan maar even een kijkje nemen?

Aller eerst, ben ik super blij met mijn box! Het uitpakken was een waar feest, onder het genot van mijn limoncello en xite op de tv!

Even ter zaken!

Boven op vond ik een leuk handgeschreven kaartje als dank voor mijn bestelling, nou jullie bedankt voor dit super leuke initiatief! Hieronder vond ik een pak pasta en een cookie?

Pasta is sowieso nooit verkeerd, want dat kan ik altijd gebruiken! Het cookie gaat de voorraad kast is voor als school weer begonnen is, of als ik een hele drukke dag heb.

Toen had ik geen geduld meer om overal foto’s van te maken, dus heb ik alles maar uitgepakt. Hierbij de volledige inhoud van de box!

SNACKSSS! Daar kun je nooit iets fout aan doen, denk ik! Toevallig heb ik mango bear al eens eerder gehad en weet ik dat die prima smaakt, de cliff bar daar in tegen is helemaal nieuw voor mij het is de smaak ‘cool mint chocolate’ en ik hoop dat hij een beetje smaakt als after eight.

Nog maals de pasta! haha, maar ook granola van yesper’s is de smaak cashew en wortel. Ook zit er een pak omega drinken in, dit is een melk? op basis van lijnzaad en dus helemaal vrij van melk, lactose, gluten en soja!

En daar was hij dan mijn grote verassing! SLAGROOM! Eerlijk had ik dit al een beetje opgegeven want in nederland was ik hem nog niet tegen gekomen, maar Duitsland heeft het dus wel! De aardbeien zijn intussen ook in huis, dus deze gaat binnenkort open!

Wat vinden jullie van de inhoud van deze box? Of heb jij iets al geproefd? Laat het even weten in een reactie!

Wil jij deze box ook bestellen dat kan via deze link, voor maar €19,50 euro (excl. verzendkosten)!

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 10 =