Toetsen, Winkelen en meer ~ Weekview

Van energie voor 10 naar nergens zin in hebben. Het overkwam mij deze week, ik hikte de laatste dagen overal tegenaan! Benieuwd waarom?

Maandag, 01-05-2017

Vandaag ging de wekken om 8 uur, hierna appte ik even mijn ouders of ik kon komen wassen aangezien ik zelf geen wasmachine heb en te lui ben om het met de hand te doen! Toen ik net weer thuis was en de (nog natte) was ophing ging de deur bel al weer en stond Froukje aan de deur, die nog even gezellig op de koffie kwam! Rond een uur om 15:00 ging ze weer weg, deed ik een boodschapje. Ruimde ik mijn boodschappen op, liep ik weer naar de winkel want het hondenvoer van Fennah was afgeprijst voor 2 euro per zak!! Tip: lopen met 4 zakken honden voer á 2,8 kilo is zwaar!!

Dinsdag, 02-05-2017

Goedemorgen om 8 uur stonden we ook vandaag weer naast het bed, tijd om koffie te zetten en rustig wakker te worden. Tijdens het koffie drinken nog even mijn toets voor vandaag overgekeken, en toen naar school gegaan. In totaal ben ik wel 8 minuten bezig geweest met heel de toets, en heb ik hem gehaald met 78% !! Hierna is Anouk nog even langs geweest, heb ik mijn mediamarkt boodschappen lijstje gemaakt en daarna was het alweer tijd om te gaan!

Woensdag, 03-05-2017

de dag van voornamelijk heel veel niksen! Ik had een Engels schrijf toets, maar daar konden we niet echt op voorbereiden en dat heb ik dus ook niet gedaan! Na het examen even geskyped en de toets van morgen overgelezen! Heb ik er een goed gevoel over? Nee niet echt, maar we zullen het zien!

Donderdag, 04-05-2017

Vandaag had ik verschrikkelijk vroeg mijn examen, en zoals mijn gevoel al zei ben ik helaas gezakt op 3%. De herkansing heb ik al ingepland en 12 mei gaat deze plaats vinden! Nog even twee weken hard aan de studie dus!
Hierna ben ik met papa naar de Mediamarkt gereden om daar mijn nieuwe laptop, printer en wasmachine op te halen! Ein-de-lijk kan ik mijn eigen rommel wassen! Hierna ben ik de hele avond de nieuwe laptop aan het installeren geweest, en natuurlijk heb ik de gevallen mensen uit de tweede wereld oorlog herdacht.

Vrijdag, 05-05-2017

Intussen heb ik uitgevonden dat ik mijn IP adress heb geblokkeerd in de firewall van mijn blog, en heeft your-webhost het alweer terug gedraaid! Mijn wasmachine is thuis bezorgt en ik heb toch echt wel even complimenten voor die jongens hoor dat zware dingen even 4 trappen op tillen lijkt me niet niks! De rest van de dag lekker gebabbeld op skype, gekookt en wat dingen rond om het huis gedaan.

Zaterdag, 06-05-2017

Vandaag moest ik al om 7 uur opstaan! Want om 9 uur werd ik weer op werk verwacht, met mijn brakke kop en een raar gevoel heb ik de dag doorgebracht. Ik heb geen zin in aankomende week, en alles blijkt me tegen te zitten. ’s avonds heb ik nog even met vrienden een drankje gedaan en film gekeken!

Zondag, 07-05-2017

Er stond weer een dagje werken op de planning, vandaag mocht ik weer eens op de kamerplanten aan de slag en dat heb ik gemerkt ook! Het was zo rustig! Ik heb wat schoongemaakt, opgepot en dan hield het ook wel weer op met mijn mogelijkheden. Vandaag kan ik niet helemaal mijn draai vinden, ik loop overal tegen aan en heb alleen zin om dingen te doen buiten mijn bereik.

Wat hebben jullie deze week gedaan? Hadden jullie ook zo’n rare week? Laat het even weten in een reactie!

 

 

You may also like

1 reactie

  1. Heej Car! Fijn te lezen dat er toch wat lichtpunten in je week zaten. Jammer dat er ook ‘mindere’ momenten bijzitten. Maar daar komen we samen wel doorheen 🙂 Gewoon appen/skypen als je ergens mee zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 + 15 =