Topacademie, bingwatchen en meer ~ Weekview

Mijn week had niet heel veel in petto om eerlijk te zijn, ik heb een hoop gestressed om deadlines te halen. Maar zeker ook een hoop gelachen! Benieuwd? Lees snel verder!

Maandag, 10-04-2017

Vandaag was gelukkig weer een kort dagje, helaas moest ik me dit keer wel het eerste uur melden voor voedingsleer en worstelde ik me met een lamlendig gezicht door de dag heen. Het feit dat er thuis nog wat taken op me te wachten liggen, helpt daarbij niet echt!
Toets weken komen steeds weer dichterbij en dat heeft zo zijn invloeden op mij en mijn blog gedrag! Hahaha oeps!

Dinsdag, 11-04-2017

Whoeps, vandaag ging even helemaal mis. Ik was vrij, ging op de bank liggen en heb aan één stuk door 13 reasons why gekeken. Om 01:30 was ik dan eindelijk klaar, en ben ik ook vrij snel gaan slapen!

Woensdag, 12-04-2017

Ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moe opstond, om naar school te gaan. Maar ik hoefde niet naar school, dus draaide me nog eens om nadat mijn wekker was gegaan.
ik heb schoongemaakt, en voornamelijk niks gedaan!

Donderdag, 13-04-2017

Om 8,20 moest ik klaar staan op de parkeerplaats om vervolgens met een club van 4 mensen naar Hilversum te rijden. Om 10 uur even ergens langs de snel weg een koffie pauze en tijd voor een gevulde koek, en door! 10:50 liepen we over de parkeerplaats op naar BNNVara voor de masterclass van vandaag. Wat hebben we gedaan? Nou een heleboel staan, wandelen, lachen, en eten. Maar natuurlijk ook een heleboel geleerd, we kregen een masterclass over hoe je je online neerzet en over hoe je een tv programma ontwikkeld. Hierna nog even naar de MAC Donalds, en op naar huis.

Vrijdag, 14-04-2017

Vrijdag was een werk dagje voor mij, ik was vrij van school en kon daarom mooi wat uren maken bij Tuinland. Potterie en kleding gedaan, en daar na was ik ook wel toe aan mijn wel verdiende avondje rust!

Zaterdag, 15-04-2017

Vandaag kreeg nogal een aparte wending, ik had namelijk verwacht uit werk mijn hang kleren aan te doen en lekker netflix te kijken. Maar mijn vrienden kwamen langs, we dronken en dronken nog wat tot we om 1 uur ’s nachts koe handel deden.
Super gezellig! Ow en overdag, was ik op werk!

Zondag, 16-04-2017

Goedemorgen, nou goede? Een uur na mijn pijnstiller was het wel degelijk een goede morgen! Vandaag komt er niet zoveel uit mij, en eerlijk is eerlijk we mogen al blij zijn dat ik een broek aan heb getrokken! Maar de hond uitlaten zonder staat ook zo raar, dus het moest maar!

Welk eten van deze week zou je aankomende week weer willen eten? En heb je nog iets Roods gezien? Laat het even weten in een reactie!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 − 1 =